ŠTA KADA SE HIRURGU USRED TEŠKE OPERACIJE IDE U WC? Lekar otkrio svoje iskustvo i svi su u ŠOKU! Prošao je kao BOS PO TRNJU!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

AU!

ŠTA KADA SE HIRURGU USRED TEŠKE OPERACIJE IDE U WC? Lekar otkrio svoje iskustvo i svi su u ŠOKU! Prošao je kao BOS PO TRNJU!

Zanimljivosti -

Verovatno ste se barem nekada zapitala kako lekari odlaze u WC usled višesatnih kritičnih operacija. Jedan lekar je na forumu otkrio svoje iskustvo.

"Pre mnogo godina bio sam na dežurstvu dužem od 24 sata. Imao sam hitne operacije, a dolazili su mi pacijent za pacijentom. Bile su to hitne operacije, svaka od paciijentkinja bila je u životnoj opasnosti. Srećom, sve operacije su prošle uspešno, ali sam ja trčao trčao s jedne na drugu, između njih samo opravši ruke", napisao je.

Zbog toga nije otišao u toalet, nego je trpeo. Ipak, nije mogao da izdrži do kraja.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

"Kad sam došao do četvrte operacije, bešika mi je bila puna, ali nisam mogao u WC jer je pacijent mogao da iskrvari za minut. Na kraju te operacije više nisam mogao pa sam zamolio sestru da mi pomogne, ali se pokazalo da nisam mogao da se oslonim na nju", napisao je.

Dodao je da je na kraju on izvukao deblji kraj.

"Dva dana kasnije dijagnostikovali su mi infekciju bubrega, imao sam visoku temperaturu i osećao sam bol. Danas na to pitanje gledam drugačije. Dok god je pacijent stabilno, možete prekriti rez, reći svima šta se događa i otići u WC. Toliko zaslužujete. Obavljanje nužde oduzelo bi vam minimalnu količinu vremena i verovatno ne bi uzrokovalo nikakvu štetu kod pacijenta", zaključio je.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/Index/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track