"POSETIĆE HITNU ZA NEKOLIKO DANA": Italijanka zgrabila PECIVO, a ono što je uradila sa njim ZGROZILO je sve na mrežama (VIDEO)
Foto: Printscreen/X

NEOBIČNA ISHRANA

"POSETIĆE HITNU ZA NEKOLIKO DANA": Italijanka zgrabila PECIVO, a ono što je uradila sa njim ZGROZILO je sve na mrežama (VIDEO)

Zanimljivosti -

Neki vole da dodaju više soli, bibera, raznih začina ili pak kečapa kako bi dali dodatni ukus svojim jelima, a što kažete na more? Naime, društvenim mrežama se širi snimak koja je postao viralan, a prikazuje Italijanku Arijel Mendi koja se pohvalila neobičnom pripremom obroka.

Dok je s prijateljima uživala na čamcu, Arijel je pripremila nesvakidašnji "morski obrok". Zgrabila je pecivo i umočila ga u more, kratko ga protresla i počela pripremati sendvič. Zatim je uzela mocarelu, pa umočila i nju u more, potopila sendvič morskom vodom koja se cedila iz mocarele i slasno zagrizla sir, a potom i sendvič.

Burne reakcije

Sudeći prema njenoj reakciji, ovo joj nije prvi put da je to učinila, a ekipa na internetu počela ju je napadati u komentarima.

"Zašto je to učinila?", "Ova će posetiti hitnu za nekoliko dana", "More nije nešto što se uključuje u ishranu", "Zaboravite na mikroorganizme i mikroplastiku, ali mokri hleb?", neki su od komentara.

Tradicija iz Pulje

Nakon što je priča postala viralna, italijanski mediji su se raspisali kako je reč o drevnoj tradiciji iz Pulje te da su ribari umakali hranu u more još pre 50-ak godina.

No javili su se i oni koji tvrde da je more zagađenije nego što je bilo u prošlom veku, a naglašavaju i kako postoje studije koje objašnjavaju zašto hrana namočena u more može biti štetna.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track