5 ZNAKOVA KOJI SU PREDODREĐENI DA UZMU LEPE PARE I ŽIVE LAGODNO: Njima je bogatstvo zapisano u ZVEZDAMA! Rođeni su za LUKSUZ
Foto: Shutterstock

da li ste među njima?

5 ZNAKOVA KOJI SU PREDODREĐENI DA UZMU LEPE PARE I ŽIVE LAGODNO: Njima je bogatstvo zapisano u ZVEZDAMA! Rođeni su za LUKSUZ

Zanimljivosti -

Horoskop kaže da položaj planeta na nebu u trenutku rođenja može da kaže i da li ste predodređeni da živite u bogatstvu ili da stalno "spajate kraj s krajem". Po rečima astrologa, postoje 5 znakova horoskopa kojima su luksuz i bogatstvo zapisani u zvezdama. Ovo su horoskopski znaci koji uvek slede instinkte uprkos poteškoćama na koje nailaze na svom putu. Oni se ti koji najviše rade na sebi, neprestano streme unapređenju i vrlo fokusirano se usredsređuju na svoje ciljeve.

Evo, kojih to 5 horoskopskih znakova su predodređeni da se obogate!

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bikovi su poznati po tome što "moraju" da imaju sve što požele, bez obzira na to koliko im je godina ili u kojoj su životnoj fazi. Toliko su tvrdoglavi da će sami sebi dokazati da mogu sve što im padne na pamet. Kada krenu da sprovode svoje dobro osmišljene planove, umeju da zapostave prijatelje i porodicu. Jedan od njihovih glavnih ciljeva je da žive bezbrižno. Bikovi su izuzetno su vredni i, kad je novac u pitanju, veoma odgovorni. Ovo je znak koji veoma retko ima problema sa finansijama.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Lavovi su često veoma dramatični i teatralni, žele da budu primećeni u svakoj situaciji. Ova potreba za isticanjem im donosi sreću na polju finansija, jer su predodređeni da postanu bogati. Njihov harizmatičan stav pruža im mnogo mogućnosti u životu. Lav je odličan vođa, to je uloga koju igra izuzetno dobro. Ako se bavi brivatnim biznisom, poslove vodi pod konac i sa velikim uspehom.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Horoskopski znak Devica uvek ima u šteku pozamašnu cifru. Ona zna kako da upravlja finansijama i vrlo je metodična i promišljena u trošenju novca. Od sume koju će da investira do one koju planira da potroši, sve je vrlo dobro promišljeno i besprekorno organizovano. Device su poznate i po tome što svaki novac okrenu tri puta pre nego što ga ulože, što znači da prvo moraju detaljno da se raspitaju o projektu u koji ulažu, pa čak i o proizvodu koju planiraju da pazare. Zbog ove navike može se reći da nikada nisu bez para, naprotiv. I te kako umeju dobro da zarade.

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Rođeni u horoskopskom znaju Škorpije imaju ogromne šanse da se obogate, to je zato što tačno znaju najbolji način da dođu do para. Ako im nešto donosi novac, ne odustaju od te ideje sve dok joj ne iscrpe sve resurse. Škorpije su poznate po tome i da su vrlo strastvene i odlučne, tako da budite sigurni da će "gurati" svoju agendu kad kod je to moguće, što ne može a da ne donese dobitak. One su jake i ništa ne prepuštaju slučaju.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Jarčevi su predodređeni da se obogate, nema sumnje, kažu astrolozi. Odustajanje za njih nije opcija, a u zvezdama su im zapisani uspeh i napredak u karijeri. Spremni su da rade i dokažu sebi i drugima da imaju sve što je potrebno da bi bili uspešni. Jarčevi su pragmatični i veoma vešti u vođenju budžeta. Njih nikada nećete videti da troše novac na stvari koje im nisu potrebne. Što je jako dobra osobina ako planirate da se obogatite!

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja