POLA SRBIJE GORKE SUZE RONI ZBOG JEDNOG MALIŠANA Evo kako su ga roditelji odvikli od cucle: "Meni tužno, plače mi se dok gledam"
Foto: Printscreen/Tviter

tuga

POLA SRBIJE GORKE SUZE RONI ZBOG JEDNOG MALIŠANA Evo kako su ga roditelji odvikli od cucle: "Meni tužno, plače mi se dok gledam"

Zanimljivosti -

Odvikavanje dece od cucli ume da bude stresno i za roditelje i za mališane, a jedan snalažljivi otac došao je na genijalnu ideju kako da sve prođe bez suza. Iako nije rasplakao dete, uspeo je međutim, da rasplače ljude na društvenim mrežama.

Na snimku koji je objavljen na Iksu, bivši Tviteru vidi se mališan sa cuclom za koju su uzicom zakačeni baloni koje pridržava otac. Odmah vam je jasno šta mu je plan - da pusti balone da odlete i da sa njima ode i cucla.

Upravo to se i desilo.

Mališan se okrenuo da vidi kako sve odlazi ka nebu, nije plakao, ali je na kraju samo počeo da maše u znak pozdrava.

Ispod videa koji je potpisan sa "Tako mali, a već jedno zbogom ljubavi..." ljudi su ostavili pregršt komentara, a neki ne kriju da su se baš raznežili. Drugi pak, izražavaju sumnju koliko je ovo dobro za dete.

"Ja ne znam koliko je ovo dobro uraditi malom detetu. Ja verujem da je ovo veliki stres za njega na ovaj način da se odvoji od laže", piše jedan tviteraš, dok drugi dodaje: "Jeste mali al shvata i maše cucli ! Ovaj mali će biti prava momčina!".

Nižu se i ostali komentari:

"Ne znam zašto al meni je ovo tužno, plače mi se dok gledam…", "Ma, idi s milim Bogom. Odgledah jednom i nemam snage za drugi put. Razumem da u toj laži nema ništa dobro i da služi samo za smirivanje deteta, ali ovo je surovo. Još on, mukica, vuče iz sve snage".

(Kurir.rs/Blic/T.J.)

Bonus video:

00:17

BEŽIIII, UBIĆU DETE! Voditeljka Pinka umalo da pregazi mališana sankama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track