"TOLIKO SMRDI DA NE MOŽE DA SE JEDE" Australijanka došla u Leskovac pa OTKRILA šta ju je ŠOKIRALO, jedna stvar je POSEBNO ZGROZILA
Foto: Printscreen

evo šta joj smeta

"TOLIKO SMRDI DA NE MOŽE DA SE JEDE" Australijanka došla u Leskovac pa OTKRILA šta ju je ŠOKIRALO, jedna stvar je POSEBNO ZGROZILA

Zanimljivosti -

Kejtlin je devojka iz Australije koja je pre dve godine došla da živi u Srbiji. Ona je tada putem društvenih mreža otkrila šta joj se dopada, a šta ne kod naše zemlje.

Tada je tvrdila da su je mnoge stvari u Srbiji, konkretno u Leskovcu, šokirale, a kao jednu od njih istakla je alkohol.

- Evo nekoliko stvari koje su me šokirale kada sam se preselila iz Melburna u Australiji u jedan mali grad u Srbiji. Prvo je, alkohol može da se kupi svuda - kaže Kejtlin.

Na počasnom drugom mestu stvari koje su joj smetale našle su se cigarete. Kejtlin se zgrozila time što je u većini kafića i restorana dozvoljeno pušenje.

- Smrad je užasan i nekad je baš teško jesti - kaže dalje Kejtlin, kojoj se ništa više nisu dopale ni kladionice:

- Kladionice su pune čak i preko dana, a vožnja i parkiranje me šokiraju svakoga dana. Ljudi se parkiraju svuda, čak i na ulici i niko ne kaže ništa povodom toga.

@caitlinf18 Quit my job and packed up my life in Australia to move to across the world. A few snippets of my adventures in this new city so far 🌎✈️🇷🇸🏀 #serbia #leskovac #travel #fyp #europe @jacoblampkin ♬ original sound - <3

Jedna stvar ju je posebno rastužila. Bilo joj je jako teško zbog broja psa i mačaka lutalica.

- Mačke i psi lutalice su svuda po gradu i to me baš rastužuje, jer su tako slatki i samo žele dom - istakla je Kejtlin, kojoj smeta i socijalistička arhitektura.

Izgleda, ipak, da joj sve te stvari nisu toliko smetale, jer je često objavljivala video snimke koji govore o tome šta joj se sve dopalo u Srbiji, a sada je nastavila svoj put ka upoznavanju drugih kultura i otišla je u Japan.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track