ONA GA GOLA GLEDA SA STRANE, ON SE TRESE U KREVETU, A KAMERMAN... Evo koliko BIZARNO zapravo izgleda snimanje intimnih odnosa
Foto: Printscreen/Twitter

VIRALNI SNIMAK

ONA GA GOLA GLEDA SA STRANE, ON SE TRESE U KREVETU, A KAMERMAN... Evo koliko BIZARNO zapravo izgleda snimanje intimnih odnosa

Zanimljivosti -

Internetom kruži video sa snimanja jednog filma ili serije u kome glumci igraju scenu intimnih odnosa, a ono što je zabeleženo kamerom iza seta pokazuje koliko se realnost razlikuje od onoga što mie vidimo na ekranu.

Kamerman koji snima glavnog glumca, koji učestvuje u sceni seksa, stoji na krevetu iznad njega i snima ga odozgo. Glumac, kome su samo pokriveni intimni delovi, simulira vođenje ljubavi "u prazno", dok glumica sa kojom u sceni vodi ljubav sklupčano sedi pored njega na krevetu u donjem vešu i posmatra šta radi.

"Ovako se snimaju scene seksa", stoji u opisu snimka koji je objavljen na društvenoj mreži X.

"Da li zaista ovako izgleda", "Ovo je zapravo kul videti", "Više nikad neću gledati filmove istim očima", samo su neki od komentara korisnika pomenute društvene mreže ispod snimka koji je za kratko vreme prikupio gotovo 400 hiljada lajkova.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

01:38

EGZIBICIONIZAM ILI NORMALNA POTREBA? Seks na JAVNOM mestu može SKUPO da vas košta (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track