Najnovije vesti

ZA ZDRAVE DISAJNE PUTEVE I PLUĆA: Ove biljke su najbolje da prodišete, rešite se alergija i pojačate imunitet!
Foto: Promo

ZA ZDRAVE DISAJNE PUTEVE I PLUĆA: Ove biljke su najbolje da prodišete, rešite se alergija i pojačate imunitet!

Zdravlje

Svi mi često vodimo brigu o svom zdravlju tek kada sa razbolimo. Nije dobro čekati poslednji trenutak, kad već uz pomoć zdravije ishrane, malo više kretanja i uz dobru fito medicinu možemo da sprečimo veliki broj bolesti koje vrebaju iza svakog ćoška. BOLJE SPREČITI NEGO LEČITI.

Pored srca, gde se Bio-Teo pokazao odlično u biljnom lečenju raznih kardiovaskularnih oboljenja, jedan od najbitnijih organa u našem telu jesu pluća. Poslušajte koje biljke treba redovno da koristite kako biste vodili brigu o ovom organu:

Cena biljnog kompleta br. 6 za pluća iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19 € za Crnu Goru. Komplet naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

foto: Promo

Napomena: prvi komplet se pije 30 do 45 dana, svaki sledeći 20 do 30 dana. Mogu ga koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje dva kompleta za redom, a zatim može da se napravi pauza od dve nedelje pa da se nastavi dalje sa sledećim kompletom.

Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu, itd. savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i ImunoDetox kapi br. 16 koje se sastoje od sledećih biljaka:

foto: Promo

Cena ImunoDetox kapi br. 16 iznosi 1.100 rsd za Srbiju, 19 KM za Bosnu i Hercegovinu i 10.5 € za Crnu Goru. Naručite ih OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

NISTE JOŠ UVEK REŠILI KARDIO PROBLEME? VREME JE!

foto: Promo

Cena biljnog kompleta za srce iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26 € za Crnu Goru. Komplet naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Poslušajte video izjave korisnika:

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...