Najnovije vesti

NAČELNIK PULMOLOGIJE SAVETUJE: Ovo je najbolji način da sačuvate svoje zdravlje i zaštitite se od bolesti disajnih puteva!
Foto: Promo

NAČELNIK PULMOLOGIJE SAVETUJE: Ovo je najbolji način da sačuvate svoje zdravlje i zaštitite se od bolesti disajnih puteva!

Zdravlje

Načelnik pulmologije Opšte bolnice u Pančevu, doktor Dejan Turenjanin Vam daje odličan savet kako da uz pomoć prirodnih preparata sačuvate Vaše zdravlje. Već je počela sezona prehlada i respiratornih infekcija, pa je važno da na vreme mislite o očuvanju zdravlja uz pomoć Bio – Teo proizvoda na biljnoj bazi.

Biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice (tinkture) – bronhostop i pneumodetox:

  • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
  • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
  • Rastvara i smekšava sluz
  • Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
  • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
  • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
  • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.
foto: Promo

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača), a za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Cena biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...