Najnovije vesti

NISMO ZNALI DA NEŠTO NIJE U REDU SA NJEGOVIM SRCEM I DOŽIVEO JE INFARKT: Srećom, uspešno se oporavlja uz pomoć ovoga!
Foto: Profimedia

NISMO ZNALI DA NEŠTO NIJE U REDU SA NJEGOVIM SRCEM I DOŽIVEO JE INFARKT: Srećom, uspešno se oporavlja uz pomoć ovoga!

Zdravlje

- Moj muž je u decembru 2019. godine preživeo infarkt. Na sreću, sve je dobro prošlo. Ne treba mnogo trošiti reči o tome koliko nas je to sve uplašilo, imajući u vidu da je još uvek mlad i da nije vreme da se takve stvari dešavaju. Sada mu je tek 39 godina. Ali, izgleda da bolest ne bira u ova stresna vremena – kaže Biljana, koja brine o zdravlju svog supruga i preuzela je na sebe da mu nabavlja prirodno rešenje za njegove tegobe.

- Dok je bio u bolnici, njegov prijatelj mu je doneo Bio-Teo biljni komplet kapi br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, i uvereni smo da mu je oporavak bio mnogo brži i lakši, upravo zahvaljujući ovim kapima. Kada vratim film u vreme pre operacije, setim se da se često i mnogo znojio. Posteljinu sam menjala na dva dana. Bilo je tu mnogo simptoma, ali nismo znali da ih prepoznamo i nismo razumeli da je u pitanju nešto ozbiljnije. Sumnjali smo da nije nešto vezano za ishranu, ili da se možda radi o zamoru usled obimnog rada...

- Nije nam bilo ni na kraj pameti da nešto nije u redu sa njegovim srcem i kardiovaskularnim sistemom. Istina, spavao je visoko podignute glave i trupa, trebalo mu je tri jastuka da bi se namestio onako kako mu odgovara. Eto, na teži način smo saznali da su sve ovo simptomi koji ukazuju na to da nešto sa srcem nije u redu.

- Naučili smo lekciju dobro, i danas slušamo savete lekara, mnogo više šetamo, a sve je zabavnije jer nema nervoze, povratila mu se snaga, i sve je mnogo lakše.

Za sve ovo, kako dalje kaže naša sagovornica, imaju da zahvale Bio-Teo Centru i njihovim preparatima. Naime, da mu prijatelj nije doneo komplet br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, sve bi išlo mnogo sporije, ali svakako ništa od ovoga se ne bi ni desilo da prijatelj nije imao veoma pozitivno iskustvo sa Bio-Teo proizvodima.

- Evo, on već godinu i nešto dana pije ove kapi, koje su mu život učinile kvalitetnijim. Sve radi bez nervoze, i zaista se brzo, naravno pored lekarske terapije, vratio u život – zadovoljno kaže Biljana.

- Srećna sam jer mi je muž dobro, a kapima sam zadovoljna i ja. Ponekad, kada sam premorena ili previše uznemirena, popijem njegove Antistres kapi, koje zaista odlično deluju na nervni sistem. Rezultat je da dobro zaspim, kvalitetno se naspavam i ujutru se probudim osvežena – ističe na kraju razgovora Biljana.

Bio-Teo komplet br.1 za srce i kardiovaskularni sistem:

Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

Poboljšava cirkulaciju

Čisti krvne sudove

Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima

Reguliše holesterol i trigliceride

Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

Otklanja posledice infarkta

Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca

Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

Hangar
foto: Promo

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena biljnog kompleta br.1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...