KOMFOR I BESPREKORNA USLUGA: Hotel koji će vam pružiti potpuni ugođaj na odmoru u Egiptu!
Foto: Promo

KOMFOR I BESPREKORNA USLUGA: Hotel koji će vam pružiti potpuni ugođaj na odmoru u Egiptu!

Žena -

Da li zamišljate svoj idealan odmor na sitnom zlatnom pesku, kraj prozirnog toplog mora, pod prelepim palmama? Ako baš ovakvo mesto tražite, vreme je da se upoznate sa lepotama Egipta.. Sa svojom prijatnom novembarskom klimom, letovalište Hurgada predstavlja pravo mesto za nezaboravan odmor. Poznata je po „moru sa sedam boja“ i brojnim, novoizgrađenim hotelima koji oduzimaju dah. Sve to u kombinaciji sa lokalnim stilom života ostaviće na vas snažan utisak. Hurgada je takođe pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njena idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

foto: Promo

Na samo pet kilometara od starog centra Hurgade i četiri kilometra od aerodroma, nalazi se novi šetački centar, Memša. Novo jezgro grada, kao idealno mesto za večernje šetnje i ljubitelje kupovine, krase brojni hoteli koji su sa svojim sadržajima stvoreni za uživanje. Jedan od njih je Steigenberger Aqua Magic Resort 5* ,lepo uređen hotelski kompleks, savršen za porodice sa decom i sve one koji vole akva park i sportove na vodi. Otvoren je 2014. godine i ubrzo posatao jedan od najtraženijih i najposećenijih hotela u Hurgadi Popularnost je stekao sa razlogom, zahvaljujući brojnim zadovoljnim gostima koji se rado vraćaju i preporučuju ga svojim prijateljima. Profesionalno i uslužno osoblje ovog hotela će vaš ugođaj upotpuniti i pobrinuti se da vam ništa ne nedostaje.

foto: Promo

Hotel Steigenberger Aqua Magic Resort 5* ima svoju lepo uređenu peščanu plažu koja je od same recepcije udaljena oko 550 metara. Plaža je sa druge strane promenade i do nje se može stići kratkom šetnjom ili šatl-golf vozilom, koje konstantno tokom dana prevozi goste hotela od golf terena i nudi im brz i komforan odlazak na plažu. Za sve vas koji volite da zavirite u magičan podvodni svet Crvenog mora, postoji deo sa koralnim grebenima koji vas neće ostaviti ravnodušnim i daće vam bezbroj razloga za ronjenje, bilo da ste već iskusni u aktivnostima u vodi ili se prvi put upuštate u ovu avanturu. Ako biste radije vreme na plaži provodili relaksirajući se i slušajući umirujući zvuk laganih talasa, za goste hotela su uvek obezbeđene ležaljke sa suncobranima u okviru all inclusive koncepta.

foto: Promo

Sobe hotela su udobne, klimatizovane, a mnoge imaju prozor od poda do plafona sa prijatnim pogledom na spoljašnje okruženje. Hotel ima mnogobrojne bazene, kako za odrasle, tako i za mališane, a na krovu se nalazi i relaks bazen za odrasle, oaza vašeg mira koji ste zaslužili. Za trenutke zabave tu je akva park sa toboganima, jedinstveni adut ovog hotela i definitivno jedan od razloga zbog kog se mnogi gosti vraćaju u Steigenberger Aqua Magic Resort iz sezone u sezonu.

foto: Promo

Naravno, kao i svaki luksuzan rizort sa 5 zvezdica, hotel ima i fitnes i spa centar, terene za razne sportove, ronilački klub, golf terene, internet kafe, kao i prodavnice. Zaista nudi sve što je potrebno za raskošan i pravi odmor.

foto: Promo

Uz sve nabrojano, i all inclusive uslugu, jasno je zašto je ovo jedan od najpopularnijh hotela u Hurgadi .U agenciji “1 A Travel” možete se informisati o svim pojedinostima ovog hotela i isplanirati vaše savršeno putovanje. Nagradite sebe i svoju porodicu ili prijatelje dobrim i kvalitetnim odmorom.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track