Najnovije vesti

ŽIVIM SA MUŽEM I DETETOM I NE MOGU DA VERUJEM DA SAMO MI IMAMO TAJ PROBLEM: Mama progovorila o ČUDNOJ SITUACIJI iz porodičnog TOALETA, a samo SRPKINJA joj je dala REŠENJE
Foto: Profimedia

HaOS U WC

ŽIVIM SA MUŽEM I DETETOM I NE MOGU DA VERUJEM DA SAMO MI IMAMO TAJ PROBLEM: Mama progovorila o ČUDNOJ SITUACIJI iz porodičnog TOALETA, a samo SRPKINJA joj je dala REŠENJE

Žena

Naizgled najnebitnija stvar u domaćinstvu, ali se oko nje vode najveći ratovi.

 

Šta je najvažnija stvar koju treba da poseduje svaka kuća? Sigurno vam na pamet pada mnogo stvari, osim one glavne - toalet papira. Oko njega se uvek vode ratovi u kućama širom sveta. Kako se pravilno postavlja na držač je jedno od tema večitih rasprava, ali takođe su uvek burne i rasprave oko toga ko je u kući najveći potrošač. Rasprava sa foruma baš na tu temu postala je viralna u trenutku, a sve je rasplamsala jedna mama.


"Naša porodica broji tri člana i trošimo devet rolni papira nedeljno. Da li je ovo normalno? Ja smatram da je previše i iskreno mislim da ga neko od nas jede. Zbog toga se stalno raspravljam sa njima, pa me zanima koliko vi trošite?", glasilo je njeno pitanje i garantovano nije očekivala toliki odziv.

 

"U mojoj kući su dva odrasla člana i pakovanje od devet rolni nam traje celog meseca. Da, neko od vas jede toalet papir".

 

"Mi brojimo dva odrasla člana i dva deteta, trošimo dve rolne nedeljno.

"To je mnogo, mi imamo dva odrasla člana i dva deteta i najviše trošimo tri rolne nedeljno".

foto: Profimedia

 

Trenutno je ovo goruća tema, a jedna majka iz Srbije odlučila je da podeli svoje iskustvo. 

 

"Ja sam jednino žensko u kući. Majka sam tri dečaka, a muž mi dođe kao četvrto dete. Malo se šalim, ali je tako. I kod nas može da nestene hleba, ali ako nestane toalet papira, cela zgrada se ori! Vodimo pravi rat i skoro sam počela da, svaki put kad uđem u prodavinicu kupim jednu rolnu, i rešen problem. I da, kod nas neko jede toaler papir... Taman kad mislim da sam napravila zalihe, nestane... Nama jedna rolana nije dovoljna dnevno", ispričala je Maja za Kurir. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Life of Toilet Roll! Uploaded to Instagram by @flatfaceanimation . . Follow @artsloyal

Објава коју дели Artsloyal (@artsloyal) дана

 

Kurir.rs/Foto Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...