NJEGOVA PORODICA ME URNISALA, MORALA SAM DA SE ISELIM: Hrvatica ispričala kroz kakav PAKAO je prošla zbog SVEKRVE! ŠOK!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

NJEGOVA PORODICA ME URNISALA, MORALA SAM DA SE ISELIM: Hrvatica ispričala kroz kakav PAKAO je prošla zbog SVEKRVE! ŠOK!

Žena -

Jedna žena požalila se na ono što joj je uradila svekrva, za koju je mislila da je divna žena.

Ona je istakla kako je svekrva imala velikih problema u komunikaciji sa svojim sinom. Kada bi se posvađao s majkom, žena je pokušavala da ih pomiri.

“Bila je sve to moja greška. Nije trebalo da ga prisilim da se pomiri s njom. Pa on tu ženu poznaje celi život i znao je najbolje zašto je često odbijao komunikaciju s njom", kaže danas.

"Dobili smo posao u njegovom rodnom gradu i preselili se tamo, u njihovu kuću - njegovi roditelji žive u stanu. U toj kući boravi samo njegova baka koja ima poseban ulaz i skroz je odvojena od nas. Nakon nekog vremena, suprug je morao otići u inostranstvo na par meseci, a ja sam ostala u toj kući. To mi je bila druga greška, što sam uopšte ostala tamo. Prvo me njegova baka maltretirala, koja mi je sve vreme zvonila, zvala me na mobilni, pa i sama otključavala vrata ako joj ne bi otvorila", rekla je žena i nastavila:

foto: Profimedia

"Nakon toga svekrva je zaključila da ne mogu ostati u kući. Ja sam tu imala siguran posao, a dogovor između nas dvoje bio je da ostanem tu, jer će se i on vratiti i nema smisla da gubim posao radi par meseci. Uostalom u to doba moj se otac razboleo i ja sam skoro svaki vikend išla kući, bio je jako loše i ja jednostavno nisam želela da idem sa mužem, nego sam htela što više vremena da provedem sa svojim ocem."

Žena se iselila i čak ni svojim roditeljima nije rekla da je uselila u podstanarski stan dok su oni i dalje slali pakete njenoj svekrvi i svekru neznajući kako su se poneli prema njihovoj ćerki.

"Bila sam sama i nisam imala s kim to razočaranje podeliti. Suprug je kazao kako je tako najbolje, a i niko mi više nije upadao u kuću, stekla sam nove prijatelje... No, to razočaranje nikada nisam zaboravila. Kada se suprug vratio preselili smo se u drugi grad i ja sam se zaklela da nikada nogom neću kročiti u onu prokletu kuću. Podstanari smo, nije nam lako, al smo srećni", rekla je ona i dodala da je sve kontakte sa svekrvom svela na minimum.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track