SAČUVAJTE VITALNOST ORGANIZMA: Na prirodan način usporite staranje i pojačajte imunitet!
Foto: Profimedia

SAČUVAJTE VITALNOST ORGANIZMA: Na prirodan način usporite staranje i pojačajte imunitet!

Žena -

U ovom periodu je najbitnije sačuvati zdravlje i pojačati imunitet. Ženšen je biljka poreklom iz Koreje koja se hiljadama godina unazad koristi da vrati vitalnost organizmu. Sa punim pravom nosi i naziv „koren života“, jer je bogat lekovitim moćima za gotovo sve delove ljudskog organizma. Ženšen se smatra da je adaptogen, odnosno različito deluje i ima različite efekte na organizam, tako što pomaže nespecifičnu otpornost prema biohemijskom i fizičkom stresu.

foto: Promo

Ženšen se koristi za poboljšanje kognicije, u borbi sa stresom i za poboljšanje opšteg blagostanja organizma. Veliki borac je protiv depresije, anksioznosti i hroničnog umora. Koristan je u lečenju anemija, dijabetesa, gastritisa, astme i visoke temperature, ali i kod nedovoljnog apetita, nesanice, i menopauze. Neka najnovija istraživanja su pokazala da ga mnogi muškarci koriste kod impotencije ili prerane ejakulacije. Tradicionalno se koristi u borbi sa emocijama, da uspori proces starenja, za razbistravanje misli i mozga i povećava mudrost.

Ženšen je afrodizijak, analgetik i opšti stimulans. Štiti jetru kada je podvrgnuta hemiskim lekovima, štite organizam od alergenih reakcija poznatih kao anafilaktički šok. Ženšen je adaptogen, što znači da čini organizam otpornim na stresne situacije. Povećava energiju, poboljšava fizičke performanse, produžava život i poboljšava seksualnu aktivnost.

Ovaj koren života možete poručiti OVDE, po ceni od 750 rsd za 50 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track