OKRENUO MI SE ŽELUDAC KAD SAM VIDELA ŠTA MI JE MAJKA POKLONILA ZA SVADBU! Rešila je da uštedi novac, pa odabrala OVU GNUSNU STVAR!
Foto: Printscreen/TLC

HIT

OKRENUO MI SE ŽELUDAC KAD SAM VIDELA ŠTA MI JE MAJKA POKLONILA ZA SVADBU! Rešila je da uštedi novac, pa odabrala OVU GNUSNU STVAR!

Žena -

Šeli Votson je majka koja sebe opisuje kao škrticu koja odbija da bespotrebno troši ogroman novac.

Naime, ona kaže da je o poklonu za ćerku koja se udaje dugo razmišljala i rešila da ne prelazi budžet od 750 dolara. Tako je za poklon ćerki Britani nabavila polovan veš, jer joj se to idealno uklopilo u budžet.

Šeli je ćerki pozajmila svoju ogrlicu za venčanje. ali kako tradicija kaže da za venčanje treba da joj da i nešto staro.

- Rešila sam da to bude veš koji sam ja nosila u svojoj bračnoj noći. Taj korset je fantastičan, iako dosta iznošen - kaže.

- Neću da nosim to i u svojoj bračnoj noći mislim na mamu i tatu. Povraća mi se - kaže Britani, dok majka ne vidi ništa loše u svom poklonu.

Šeli Votson
foto: Printscreen/TLC

- Ako mislite da sačuvate novac, morate da budete štedljivi i da delite sve. Mi delimo sve, pa čak i veš - uverava Šeli, koja je uspela da čitavu svadbu organizuje za 750 dolara i ponosi se time.

- Najveća ušteda bila je u prostoru za proslavu. Umesto velelepnog imanja, otišli smo u lokalnu školsku teretanu i tamo smo sve organizovali, a sami smo pravili sendviče - ponosna je. Što se tiče torte, uštedela je tako što je tortu sama napravila, a od lokalne pekare pozajmila je "ukrasnu" tortu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

RIALDA OVAKO IZGLEDA KAD NIJE TIP-TOP DOTERANA: Pevačica pokazala lice bez trunke šminke, malo koja bi se usudila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track