Najnovije vesti

KAKO ISPRAVITI KOSU KAO KOD FIZERA: Jednostavno je, a sve što treba da uradite je OVO!
Foto: Promo

KAKO ISPRAVITI KOSU KAO KOD FIZERA: Jednostavno je, a sve što treba da uradite je OVO!

Žena

Sve što treba je da nabavite ČETKU ZA ISPRAVLJANJE KOSE koja će vam omogućiti da se „peglate“ kad god poželite/imate vremena i to kod kuće! Pogledajte je OVDE!

Jeste li znali da sada postoji četka-pegla koja ispravlja i najmanju frćoklicu? To je posebna četka koja služi upravo za ISPRAVLJANJE KOSE! Ona istovremeno i češlja i ispravlja kosu, što je čini praktičnijom od obične pegle za kosu!

U isto vreme raščešljava kosu i čini je ravnom zahvaljujući zupcima od turmalina koji ne gori kosu, ne oštećuje je i ne čini suvom.

Sa njom ćete moći da doprete i do teško dostupnih delova (do temena, do zadnjeg dela glave) sa kojima ne možete da se izborite peglom.

Nema rizika od opekotina, jer su vrhovi ugrejanih zubaca presvučeni gumom koja sprečava da se povredite, tako da na kompletno zagrejanu četku možete da spustite ruku dok ispravljate kosu.

***Ovu četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 rsd!***

Hangar
foto: Promo

Kada se „obično“ fenirate, četkom i fenom morate bezbroj puta da prođete istim tragom. To je izuzetno loše za vašu kosu, čini da se ona jako brzo suši, puca i morate da se šišate češće nego što želite. Fenom je takođe komplikovano da sami ispravite određene delove kose za razliku od ispravljanja ovom specijalnom četkom.

***Ovu SJAJNU četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 rsd!***

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja