MUŠKARAC SE POSVAĐAO SA SUPRUGOM ZBOG OVOGA: Ceo svet BESAN na njega jer je svojoj ženi priredio jako neprijatno iznenađenje!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

MUŠKARAC SE POSVAĐAO SA SUPRUGOM ZBOG OVOGA: Ceo svet BESAN na njega jer je svojoj ženi priredio jako neprijatno iznenađenje!

Žena -

Jedan muškarac se našao na udaru kritika nakon što je priznao da je bio ljut na svoju ženu jer nije očistila kuću pre nego što je doveo prijatelje s posla, navodi Mirror.

Zajedno imaju troje dece, a njegova žena ostaje kod kuće da se brine o njima dok on ide na posao. Pošto su sva deca mala i nemirna, složili su se da kuću treba održavati uredno samo kada neko od njih očekuje goste.

soba, hotel, rasturena soba
foto: Shutterstock

- Pre neki dan sam doveo prijatelje sa posla i kada sam otvorio vrata video sam samo potpuni nered - svuda hrana, igračke i nered. Bio sam šokiran, bilo mi je neprijatno što moji prijatelji vide moj dom ovakav - on napisao je na Reddit forumu i dodao:

- Nekoliko momaka nikada ranije nije bilo u našoj kući, tako da je prvi utisak morao da im bude užasan. Odveo sam goste u najmanje neuredan deo kuće, a prijatelji su me čudno gledali i davali indirektne komentare o stanju doma dok nisu otišli.

Kada su gosti otišli, on je otišao u spavaću sobu gde je video svoju ženu kako spava. Probudio ju je i pitao zašto nije počistila kuću znajući da će dovesti prijatelje. Rekli su mu da ne zna, ali on tvrdi da joj je poslao poruku.

Bolovi, Depresija, Glavobolja
foto: Shutterstock

- Nije se osećala dobro i imala je glavobolju, pa je razmišljala da odspava sat vremena. Rekao sam joj da je neprijatno što je kuća ovako izgledala kada su došli moji prijatelji i da se to moglo izbeći da je sredila - napisao je on.

Čovekova žena je tvrdila da su deca napravila sav nered, a ne ona, i da je on morao da proveri da li je ona zaista primila poruku i da li je kuća spremna za goste pre nego što se on pojavi.

- Rekao sam joj da je to sramotno i da, ona nosi deo krivice što je kuća izgledala kao potpuni haos. Nazvala me kretenom i onda izašla sobe i izbegavala je da priča sa mnom o tome insistirajući da sam ja kriv u ovoj situaciji - objasnio je on i upitao korisnike da li je pogrešio što je bio toliko ljut na svoju ženu i kako se ispostavilo, skoro svi su stali na stranu njegove žene.

- U suštini, odjednom si joj to uradio, nisi proverio da li je videla jednu poruku u kojoj si joj napisao da li si slučajno odlučio da dovedeš ljude kući tog dana, i pokazao bukvalno nulu brige da se ne oseća dobro - prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao:

- Ozbiljno? Ako želite da ona sredi kuću za goste, dajte joj najmanje 24 sata. Još bolje, provede noć pre sređivajući sa njom. Ne pretpostavljajte samo da je ona uvek za društvo u poslednjem trenutku.

ljutnja, svađa, par koji se svađa
foto: Shutterstock

- A ti sigurno ne kukaš o tome koliko si „jadan“ zbog predvidljivih posledica sopstvenog neuspeha da planiraš unapred kada ti ona kaže da se ne oseća dobro - glasio je jedan komentar.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:10

Vida Pavlović kuća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track