MILA POKAZALA GRUDI BEZ BLAMA I TAJ SNIMAK VIDELO 3.700.000 LJUDI: Jedna dojka joj je 3 puta veća od druge, ona ne haje (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

mnogi je hvale

MILA POKAZALA GRUDI BEZ BLAMA I TAJ SNIMAK VIDELO 3.700.000 LJUDI: Jedna dojka joj je 3 puta veća od druge, ona ne haje (VIDEO)

Žena -

Tiktokerka Mila je svima održala dobru lekciju iz samopouzdanja jer je činjenica da nije lako prigrliti i prihvatiti svoje nesavršenosti. Posebno ne očigledno ih pokazivati drugima bez straha od kritike ili osude, ali ona je to ipak uradila.

Naime, ona je pokazala svoje nesavršene grudi.

@b_okut0

transição de natal naquele pique

♬ original sound - XVX

Ona je nedavno podelila sa javnošću snimak na kome sa ponosom pokazuje svoje asimetrične dojke, od kojih je jedna vidno već od druge, a video je postao viralan - pregledan je preko 3. 7 miliona puta.

Mila na snimku sa širokim osmehom pozira u šarenom, prugastom bikiniju, pritom pokazujući svoje nesrazmerne grudi i čini se da uopšte nema problem s tim - šta više u potpunosti je prihvatila ovu svoju karakteristiku. Lepo je videti ženu koja na ovaj način voli sebe - na njoj se vidi da uživa u svom telu i da ga prihvata kakvo jeste.

"Kako si divna", "Konačno neko ko stvarno voli sebe i to se i vidi", "Hvala što sklanjaš stigmu sa asimetričnih grudi", "I ja imam nejednake grudi i do sad sam ih se stidela", "Hvala što si ovo podelila", "O, Bože, nisi sama u ovome", samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, asimetrija dojki, odnosno razlika u veličini i obliku dojki, smatra se normalnom i u slučaju potpuno razvijenih i formiranih ženskih grudi. Pretpostavlja se da je posledica nekih odstupanja u rastu koje su hormonske, ali prvenstveno genetske prirode.

(Kurir.rs/Blic Žena)

Bonus video:

01:50

ETNOLOG RAZREŠAVA DILEMU: Može li žena da preuzme slavu? Čak se i SPC oglasila po ovom pitanju, EVO ŠTA JE ISTINA O OVOM OBIČAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track