Najnovije vesti

"MUŽ ME VARA S MOJIM TATOM" Kad je otkrila šta su joj radili IZA LEĐA krenula u BRUTALNU OSVETU! Mreže BUKTE od snimaka (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

POBESNELA

"MUŽ ME VARA S MOJIM TATOM" Kad je otkrila šta su joj radili IZA LEĐA krenula u BRUTALNU OSVETU! Mreže BUKTE od snimaka (VIDEO)

Žena -

Slučaj žene koja je otkrila da joj je suprug bio neveran i da je u aferu ušao ni manje ni više nego sa njenim ocem postao je viralan kada je povređena devojka Kamilija Oliveira objavila fotke i video snimak koji potvrđuje ljubavnu vezu na društvenim mrežama.

Iako se cela priča dogodila u Brazilu, ovo neverstvo postalo je viralno i prešlo je sve granice, pa sada ljudi iz celog sveta komentarišu aferu oca i njegovog zeta.

Kako je na društvenim mrežama objasnila Kamilija, ona je pozajmila telefon svog oca, kada je videla razgovor koji je tata vodio sa njenim suprugom. Šokirala se kada je videla sa kakvim emocijama i nežnošću pišu jedan drugom. Posumnjala je da između njih postoji nešto više, pa je pročešljala očevu galeriju i našla eksplicitne fotografihe svog muža.

1 / 4 Foto: Printscreen/Twitter

- Moj muž je jedan kreten koji me vara sa mojim ocem - objavila je besna žena na svom fejsbuk nalogu.

Ovo nije bio kraj njene osvete. Nije joj bilo dovoljno to što je javno pokazala šta joj je muž uradio, već je rešila dodatno da ga kazni. Iz besa je zapalila automobil svog supruga jer mu je kola poklonio njen otac, odnosno njegova druga ljuabav.

Kamilia je nakon toga napravila slike ekrana njihovih prepiski i sve je to odštampala i okačila širom Sao Paola i time skandal podigla na viši nivo. Sve ovo dokumentovano je putem društvenih mreža, a posebno je video paljenja automobila izazvao burne reakcije.

(Kurir.rs/A.G./Cinco.mx)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track