MUŽ ME PREVARIO SA ROĐENOM MAJKOM! IZDALI ME NAJMILIJI: Iznela prljavi veš porodice, niko nije mogao da veruje šta je OTAC uradio
Foto: Printscreen/Tik Tok

strašno!

MUŽ ME PREVARIO SA ROĐENOM MAJKOM! IZDALI ME NAJMILIJI: Iznela prljavi veš porodice, niko nije mogao da veruje šta je OTAC uradio

Žena -

Ketrin iz Ajdaha tvrdi da ju je suprug prevario ni manje ni više nego sa njenom rođenom majkom!

Ova mlada žena koja je u braku rodila dvoje dece za muževljevu prevaru saznala je od svoje bake, a onda je obratila malo više pažnje na njegovo ponašanje kad je u blizini njene majke i sve joj je postalo jasno kao dan.

Ketrin je na TikToku podelila seriju video-snimaka u kojima je objasnila kako je razotkrila preljubnika i svoju suparnicu, tačnije majku.

- Nisam želela da poverujem da dvoje ljudi koje volim najviše na svetu mogu tako da me izdaju – iskrena je ova mlada žena.

@katenacious How I found out my husband was having an affair with my mother PART 1 #cheater #cheaters #affair #mommyissues #adultery ♬ original sound - KATenacious

Prva čudna stvar koju je primetila je da se njen supruga i njena majka drugačije pozdravljaju. Umesto uobičajenog, klasičnog zagrljaja, tašta je grlila zeta tako što bi muse obisnula oko vrata, a on bi je podigao uvis i zavrteo u krug.

- Takođe je počeo da masira stopala mojoj majci preda mnom – navela je Ketrin.

Na Dan zaljubljenih, samo dva dana pre nego što će saznati za njihovu aferu, njen suprug je došao kući sa dva buketa cveća – jedan za Ketrin, drugi za njenu mamu.

- Najveća „crvena zastavica“ bila je izjava koju su neretko izgovarali i moja majka i moj sada već bivši muž:“ Ako bi Ketrin i njen otac tragično stradali u isto vreme, mi bismo završili zajedno.“ Ali, ja nisam želela da poverujem u to – iskrena je Ketrin.

Da između njene majke i njenog supruga ima „nešto više“ sugerisala joj je baka po majci.

- Rekla mi je da istina uvek izađe na videlo i da bi trebalo samo da strpljivo sedim i čekam, što sam i učinila. U februaru prošle godine bila sam sa bliznakinjama kod kuće, a suprug je bio na putu. Pozvala sam ga preko aplikacije za video-pozive i shvatila da se nalazi na nekoj drugoj lokaciji, a ne na onoj na kojoj je trebalo da bude. Odjednom sam čula ženski glas, a on se okrenuo ka sedištu suvozača. Tražila sam da vidim ko je sa njim u vozilu, ali on to nije hteo da uradi i nazvao me je ludačom – otkrila je Ketrin.

Iste noći zvala je supruga još nekoliko puta, a neki unutrašnji glas joj je govorio da je osoba na mestu suvozača bila zapravo njena majka. Odlučila je da pozove roditelje na fiksni telefon. Javila joj se mlađa sestra.

- Potvrdila mi je da je moj suprug došao do njih i da su on i mama negde otišli zajedno. Pozvala sam majku na mobilni, odgovorila je tek posle osmog poziva. Pitala sam je gde je, a ona je pokušala da me slaže. Tako je bilo sve do sledećeg dana, dok se nisam sa ćerkicama iselila iz kuće. I znate šta se onda dogodilo? Moj sada već bivši muž i moja majka su se uselili u moju kuću! - ispričala je Ketrin u dahu, ne skrivajući bes.

Ketrin, majka, prevara, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

Bračna kriza okončana je razvodom koji je Ketrin inicirala. Veza njene majke i njenog sad već bivšeg supruga takođe nije dugo potrajala.

Ono što je Ketrin ostavilo u čudu je činjenica da je njen otac raširenih ruku primio majku-preljubnicu u porodični dom.

- Do dana današnjeg moji roditelji se ponašaju kao da moja majka nikada nije imala aferu sa bivšim zetom. Oboje misle da sam ja „užasna ćerka“ i da sam bila „užasna žena“ - objasnila je Ketrin.

Ketrin, majka, prevara, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

Mnogi koji su odgledali njenu sipovest ostali su zatečeni onim što su čuli.

- Da li je realno da tašta bude intimna sa zetom?

- Od ove priče mi je pala vilica, u šoku sam i ne znam kad ću se oporaviti.

- Tako mi je žao, nikada neću razumeti kako bi iko mogao da pomisli da je tako nešto u redu, prenosi Republika.

- Obično krivim muža, ali u ovoj situaciji tvoja mama je zapravo najveći krivac. Tako nešto nikada nije smela ni da pomisli, a kamoli da uradi! Žao mi je - bili su samo neki od komentara na ovu neverovatnu priču.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track