PREKO APLIKACIJE SAM OTKRILA DA ME MUŽ VARA: Mislio je da je mnogo LUKAV, ali odala ga je SITNICA koju nije mogao da zamisli
Foto: Printscreen TikTok

UHVATILA GA

PREKO APLIKACIJE SAM OTKRILA DA ME MUŽ VARA: Mislio je da je mnogo LUKAV, ali odala ga je SITNICA koju nije mogao da zamisli

Žena -

Tiktokerka po imenu Megan objavila je video koji je postao viralan, a u kojem je ispričala kako se njen brak završio nakon što je zahvaljujući aplikaciji za treniranje otkrila da je muž vara.

"Taj mali ljigavac. Otkrila sam da me bivši muž vara zahvaljujući aplikaciji Strava", počela je, pa objasnila da su ona i njen suprug pratili jedno drugo na toj aplikaciji, koja, između ostalog, prikazuje i mapu, odnosno rutu trčanja, a zatim je otkrila šta joj je probudilo sumnju.

"Bilo je mnogo dana kad bi išao sam na trčanje, a ja bih ostala kod kuće i vežbala. Sećam se i da sam mu predlagala da odem s njim, ali on bi uvek smislio neki razlog ga ne krenem", ispričala je.

@meg.c.mcgee Brb, applying for the FBI 🕵🏼‍♀️ @Strava #fyp #storytime #cheater ♬ original sound - Meg

Zatim je objasnila kako ju je suprug jednog dana obavestio da će uzeti pauzu jedno od drugog, što joj je probudilo sumnju pa je počela da istražuje.

"Kao i svi muškarci koji varaju, i on je mislio da je jako lukav i prikrivao je tragove, a ja sam iz različitih izvora počela da dobijam deliće informacija", ispričala je, dodajući kako se sve poklopilo kad je pretražila aplikaciju.

Varao je s prijateljicom

"Gledajući njegove mape, videla sam da bi svoje 'trčanje' započeo u našoj kući, a završio bi u njenoj kući. Živela je udaljena manje od kilometar od nas", otkrila je u videu koji je pregledan nekoliko miliona puta, a ljudi su u komentarima napisali kako nije jedina koja je otkrila varanje zahvaljujući aplikaciji.

Kad ju je jedan pratilac upitao da li je reč o njenoj prijateljici, pošto je ljubavnica živela blizu njih, Megan je odgovorila potvrdno.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja