DEVOJČICA SE STALNO VRAĆALA RAŠČUPANA OD MAJKE: Maćeha primetila ČUDNO ponašanje, ubrzo otkrila ISTINU, detalji su JEZIVI
Foto: Profimedia

životna priča

DEVOJČICA SE STALNO VRAĆALA RAŠČUPANA OD MAJKE: Maćeha primetila ČUDNO ponašanje, ubrzo otkrila ISTINU, detalji su JEZIVI

Žena -

Ako nešto znamo o porodici, to je da članovi ne moraju biti u krvnom srodstvu. Ponekad su oni koji su nam genetski najbliži zapravo emocionalno najudaljeniji.

Upravo o tome svedoči, Karla Robinson koja je stvorila neraskidivu vezu sa prvom ćerkom svog muža, Džesi, kao da je njeno dete.

Kako je Džesi živela sa njima, uvek kada je trebala da ide kod majke u posetu, ponašala bi se čudno i uznemireno, a kada bi se vratila bila bi sva raščupana, prenosi Dejli mejl.

devojčica, Uplašena Devojčica
foto: Shutterstock

Naravno, Karla je bila zabrinuta. Nakon što je pozvala Službu za zlostavljanje dece, saznala je da je zlostavljač prijatelj njene biološke majke. Tada su Karla i njen muž preuzeli punu brigu o Karli.

Kaže da joj je odmah na početku rekla da je nije nosila u utrobi, već da je rođena u srcu. Nije morala biti njena krv da bi bila njena ćerka. Međutim, Karla i njen muž su se razveli 18 godina kasnije, ali su ona i Džesi ostali neverovatno bliski. To je čak pomoglo Karli da prebrodi dva obolenja od raka.

Zatim, 2018. godine, Džesi je pozvana na sud. Kada je stigla na sud u Bartlsvilu u Oklahomi, Džesi nije znala šta se dešava, ali je videla Karlu.

Ispostavilo se da je Karla poslala poruku sudiji rekavši da se kaje što nije usvojila Džesi. Nadala se da će je usvojiti mnogo ranije, ali nije mogla jer nije imala novca, ali sada je imala priliku, iako je prošlo 20 godina.

Na snimku iz sudnice se vidi da obe plaču, što je dirnulo sve. Ova priča je dokaz da biti otac ili majka zahteva ljubav, brigu, odgovornost, što je Karla dokazala. Njih dve su i dan danas nerazdvojne.

(Kurir.rs/NajŽena/J.M.)

Bonus video:

05:32

SEOSKA ŠKOLA U SREMU OSTALA BEZ JEDINOG ĐAKA: Devojčica nije imala drugare i s porodicom se preselila u grad! Evo šta će preduzeti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track