ŽIVIM U ISTOJ KUĆI SA BIVŠIM MUŽEM I NJEGOVOM NOVOM DEVOJKOM: Kada čujete O KOME se radi zanemećete od šoka! Moram da ih gledam...
Foto: Profimedia

haos

ŽIVIM U ISTOJ KUĆI SA BIVŠIM MUŽEM I NJEGOVOM NOVOM DEVOJKOM: Kada čujete O KOME se radi zanemećete od šoka! Moram da ih gledam...

Žena -

Mnogi smatraju da je pogrešno zabavljati se sa sa bivšim mužem vaše drugarice. Jedna žena je to osetila na svoj koži pa je podelila uznemirujuću priču o tome kako je njena drugarica, koja joj nije bila naročito bliska, počela da se viđa sa njenim mužem, nakon njihovog nedavnog raskida.

par, prevara, varanje, afera
foto: Profimedia

- Odlučili smo da se razvedemo posle 20 godina braka, ali smo tek doneli tu odluku i sudski proces nije ni otpočeo. Još uvek smo živeli u istoj kući sa dvoje dece. Tek sam počela da razmišljam o selidbi, zato me je ova vest udarila kao grom iz vedra neba. Moj muž je počeo da se viđa sa tom mojom poznanicom pre par meseci i navodno su u početku samo šetali zajedno. Međutim, to je brzo napredovalo do vrlo čestih sastanaka i otkrila sam da je ona dala do znanja da želi romantičnu vezu sa njim i da je bila u našoj kući kada ja nisam bila tamo - započinje ova žena svoju ispovest, a o tome piše i Mirror.

ljubav, veza, par
foto: Profimedia

Ova žena je objasnila da joj drugarica koja je izrazila želju za romantičnom vezom sa njenim bivšim mužem nije bila baš bliska prijateljica, već neko koga poznaje nekoliko godina i ko ima decu koja idu u istu školu kao i njihova.

- Smatram da je sve ovo izuzetno uznemirujuće, pomisao da je neko drugi u mom voljenom domu, pomisao da bi žena koja me poznaje bila tako smela i brza da uradi nešto povodom toga kada smo u ranoj fazi rastave, a ja se nisam potpuno ni iselila i još uvek sam u porodičnoj kući, me je zapanjila. Jako mi je stalo do toga da moj muž nastavi dalje i pronađe sreću. Mislim da je sva moja uznemirenost usmerena na ženu koja je trebalo da mi bude više prijatelj nego njegov. Nekako mi je neprijatno da čak i pomislim da je ona mislila da je "u redu" da provede sve to vreme sa njim, a da navodno nije ni znala za naš razvod - objašnjava ona.

Online kupovina, Hangar, Technostore, detektiv, kamera, špijuniranje, oprema, olovka, prisluškivanje, laž, prevara
foto: Profimedia

Komentari na interent forumu su ubrzo usledili.

- Osećala bih se potpuno isto!! Činjenica da je to bio neko poznat samo situaciju čini još gorom!

- Mislim da je to zaista loš potez i te žene i vašeg bivšeg muža. Očigledno je i ranije bacio oko na nju.

- Ona se ponaša neprikladno za majku i mora da zna da izlazi sa muškarcem koji se još nije ni fizički odvojio od svoje žene.

( Kurir.rs / Republika / T.B. )

Bonus video:

04:47

OD DRAGANE ZAVISI DA LI ĆE SE BRAK SPASITI! Vesna Rivas: Uvek sam bila skeptična prema Toniju, sada neka sluša svoje srce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track