(FOTO) ONI ĆE BIKOVIĆU UKRASTI TRON: Petorica mladih glumaca koji devojkama u Srbiji mute razum
Foto: Dragana Udovič, Damir Dervišagić, Dragan Kadić

mlade nade

(FOTO) ONI ĆE BIKOVIĆU UKRASTI TRON: Petorica mladih glumaca koji devojkama u Srbiji mute razum

Žena -

Iako tek treba da steknu slavu svojih kolega koje su nas osvojile filmom "Montevideo, Bog te video!", ovi glumci već su stekli zavidan broj obožavateljki - a tek su na početku karijere!

Neki od njih kupili su nas prvim pojavljivanjem na malim i velikim ekranima, dok su nas neki postepeno osvajali, piše Story.rs

Pored ogromnog talenta kojim se mogu pohvaliti, ono što ih posebno izdvaja jeste izgled na kojem bi im pozavideli i mnoge holivudske zvezde.

Vučić Perović

Kad smo već kod "Sinđelića", sigurno ste primetili da devojčice koje nisu zaljubljene u Ristu luduju za Metodijem i obrnuto.

Lik Metodija igra mladi Vučić Perović, koji je prošle godine diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i talentom obećava još mnogo fenomenalnih uloga.

Luka Raco

Slaven Došlo

Sigurno jedan od mladih glumaca koji je privukao najviše pažnje ove i prošle godine rođen je u aprilu 1991. godine i završio Akademiju umetnosti u klasi Mirjane Karanović. Najpoznatiji je po ulogama u filmovima "Panama" i "Pored mene", a nakon gledanja ovih filmova mnoge devojke su odmah uzele telefone u ruke kako bi "izguglale" nešto više o njemu...

Strahinja Blažić

Jednu od glavnih uloga u filmu "Bićemo prvaci sveta" igrao je mladi glumac Strahinja Blažić, koji je na maestralan način oživeo lik Nebojše Popovića, osnivača jugoslovenske košarke. Svojevremeno je čitateljke magazina Story oduševio simpatičnim intervjuom, a njegov talenat nagoveštava da ćemo ih u budućnosti često čitati...

Marko Janketić sn žive legende Miše Janketića korak po korak grabi po uspehu.

Mnogi ga posebno cene jer se do slave probija bez očeve pomoći, postepeno, briljirajući u svakoj ulozi sve više i više.

Bio je spektakularan u "Krugovima", dirnuo nas je u "(S)kidanju" i iznenadio u još mnogo uloga koje je odigrao, ali i pored ogromnom dara, za mnoge pripadnice nežnijeg pola je prva asocijacija na Marka - šarm.

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:

Milioni fanova neutešni: Vest o samoubistvu Breda Pita (bukvalno) preti da sruši internet!Možete li uopšte da presudite koji je najzgodniji? Ovo je 20 najboljih frajera u Srbiji (ANKETA)Ova lutkica je danas jedna od najlepših žena: Da li prepoznajte ove krupne oči i prelepi osmeh? (FOTO)Pitanje koje muči Instagram celo jutro: Šta je spojilo Darka Lazića i Jelenu Karleušu? (FOTO)I ona se susrela sa nezgodnom situacijom: Prezgodna ćerka Suzane Mančić u haljini bez donjeg veša (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track