LEKAR GLEDAO EMISIJU, PA UOČIO ČUDAN DETALJ NA ŽENI: Prevrnuo nebo i zemlju da je pronađe, a onda je usledio PAKAO (VIDEO)
Foto: Printscreen YT/Inside Edition

sreća u nesreći

LEKAR GLEDAO EMISIJU, PA UOČIO ČUDAN DETALJ NA ŽENI: Prevrnuo nebo i zemlju da je pronađe, a onda je usledio PAKAO (VIDEO)

Život -

Nikol Mekginis celog života maštala je da ima kuću na plaži. Pošto se uspešno oporavljala od raka mozga, ona i njen suprug odlučili su da počaste takvom kupovinom.

Želeći sebi da olakšaju potragu, ovaj bračni par pojavilo se u emisiji koja se bavi pronalaženjem kuće iz snova. Istu emisiju, srećom, pratio je i doktor Erik Vojt, koji je primetio nešto izuzetno čudno kod Nikol.

Doktor je uočio izbočinu na grlu, koja je bila više nego očigledna. Zabrinut onim što je video, odlučio je da joj, putem društvenih mreža, uđe u trag sa ciljem da joj ukaže na moguće probleme.

Nakon izvesnog vremena uspeo da je pronađe, ukazao joj na potencijalni problem zbog kog je Nikol odmah je otišla na pregled. Rezultati su pokazali da je u pitanju rak grla, od kojeg se kasnije, na svu sreću, izlečila.

(Kurir.rs/SrbijaDanas/J.M.)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track