ŽELJKO U TESNOJ KOŽI: Pogledajte Šašić vrcka kao Super Sneki!
Foto: TV Prva

Tvoje lice zvuči poznato

ŽELJKO U TESNOJ KOŽI: Pogledajte Šašić vrcka kao Super Sneki!

Pop kultura -
Folker je u šortsu, okićen šljokicama, s gomilom šminke, u plavim cipelama s visokim potpeticama, simpatično vrckao sa skupljenim kolenima, pokušavajući da dočara pokrete koleginice

Željko Šašić oduševio je žiri i publiku imitirajući Super Sneki u devetoj epizodi Tvoje lice zvuči poznato. Folker je u šortsu, okićen šljokicama, s gomilom šminke, u plavim cipelama s visokim potpeticama, simpatično vrckao sa skupljenim kolenima, pokušavajući da dočara pokrete koleginice iz filma "Tesna koža".

Sneki je bila oduševljena kako je njen kolega odradio zadatak."Željko je fantastičan, ali ja sam oduševljena svim. Ovo je bila scena iz Tesne kože. Čestitam Željko", bila je oduševljena je Sneki. "Malo smo proširili kostim", zaključila je pevačica.

"Željko, ti si Bog. Ti si oslobođen ega. Ti si pravo muško i nije ti lako ući u šorts. I ti si zgodan i ovo je najpozitivnije što sam videla u životu", rekla je Nata. "Ima nešto čarobno u najlon čarapama. Imaš jako lepe noge. Tvoja ekspresija je bila odlična. Bio si spektakularan, bio si sjajan", rekao je Ivan. "Fenomenalan nastup. Sneki je uvek nasmejana i ti si to odlično uradio. Više si mi ličio na Kleopatru, nego na Sneki", zaključila je Katarina. "Mnogo mi je drago što si dobio ovu ulogu jer ste se ti i Sneki u ovom šou dobro sarađivali. Bio si fenomenalan. Odlično si pevao", rekla je Marija.

http://www.youtube.com/watch?v=pVAyGLQVnbY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track