Bane i Japa u ratu zbog Jelene, a ona voli Edina!

Španska serija na imanju

Bane i Japa u ratu zbog Jelene, a ona voli Edina!

Stars -
Jelena i Edin su započeli ljubavnu romansu na Farmi, ali je na imanje ušao Aleksandar Marinković Japi, koji tvrdi da je njen dečko, dok se oglasio i Bane Đokić koji kaže da je samo on pravi dečko mlade zvezde Granda

Španska serija!Glumac Aleksandar Marinković Japi i pevač Bane Đukić ratuju oko toga čija je devojka farmerka Jelena Jovanović. I dok se oni prepiru i svojataju je, mlada zvezda Granda voli sportisu Edina Škorića i to mu je priznala pred kamerama.

Naime, Jelena i Edin su započeli ljubavnu romansu na Farmi, pali su i prvi poljupci i taman kada je Edin uspeo da se približi pevačici, na imanje je ušao Aleksandar Marinković Japi, koji se predstavio da je njen dečko. Njih dvoje su sarađivali zajedno, snimili su seriju i jednu duet pesmu i Jelena se obradovala kada ga je ugledala na imanju, ali ju je Japa iskulirao. Tražio je od nje da mu objasni šta znači to što je peti dan legla u krevet s njim i zaboravila i prestala da ga spominje.

"Ja sam se iznenadila, samo to. Ne može mene niko da isprovocira. Samo ne razumem čoveka. Ništa ružno nisam rekla o njemu, samo lepo. Ne razumem ga", bila je iznenađena Jelena. U njihovom prvom razgovori Jeleni i dalje nije jasno šta se dešava.

"Ja samo znam da smo bili dobri prijatelji, a otkako si ušao nisi. Ne zanima me šta će drugi reći, ne možete me poremetiti. Neću da ti se pravdam i komentarišem da li sam se zaljubila. Ničija stvar nije kome ću leći u krevet. Ovo je moj život ovde i sada", rekla mi je Jelena, a Japi je odgovorio da je dno dna i da mu se od nje povraća.

Međutim, iz spoljnjeg sveta pojavio se i mladi pevač Bane Đokić, koji tvrdi da je Jelena njegova prava devojka i da on ima intimni video s njom kao dokaz. On je najavio i tužbu protiv Japija jer ga je nazvao Indijancem i blati Jelenino i njegovo ime. Pevač najavljuje i svoj ulazak na Farmu i obračun sa Tutom, kako farmeru zovu Aleksandra. "Videćemo kad odem tamo i kad Jelena čuje kako Tuta Muta priča o njoj", rekao je Bane, koji podržava odnos Edina i Jelene jer smatra da je to njihova igra.

Bane Đokić tvrdi da ima dokaz da je on Jelenin dečko
Bane Đokić tvrdi da ima dokaz da je on Jelenin dečko

I dok celu Farmu sad najviše zanima koja je prava istina i da li su Japa i Jelena bili u vezi ili su samo kolege, i kome da veruju Jeleni koja je rekla da su njih dvoje samo kolege ili Japiju koji priča o njima kao o paru, Edin je stao u pevačicinu odbranu i zaštitu, tvrdeći da njega ne zanima šta je bilo pre i da veruje Jeleni i da niko neće promeniti njegovu sliku o njoj.

Podsetimo, Jelena Jovanović je prvo u intervjuu priznala da se zaljubila, a onda je i direktno rekla Edinu da ga voli!"Ja tebe voli. Ja tebe volim. Ja tebe volim!", ponovila je tri puta Jelena Jovanović Edinu, a njihova osećanja su do sad prošla prvo iskušenje. Nerazdvojni su, i dalje spavaju jedno pored drugog i jedno drugom su uteha na imanju Lisović.

http://www.youtube.com/watch?v=VPD6TVbItQM#t=20

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track