BESPARICA: Košarkaši Partizana vežbaju šut uz pomoć metle i stolice
Foto: Tviter

Štap i kanap

BESPARICA: Košarkaši Partizana vežbaju šut uz pomoć metle i stolice

Košarka -
Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović vežbao je šut na treningu u "Pioniru", ali ne uz pomoć savremenih mašina koje sebi mogu da priušte dobro stojeći klubovi, već su u tu svrhu upotrebljeni stolica i metla

BEOGRAD - Priča trenera Partizana Duška Vujoševića o besparici u klubu za jedne je sušta istina, za druge "prazna priča", u zavisnosti od navijačkog opredeljenja.

Međutim, realnost je da su svi klubovi u sličnoj materijalnoj situaciji, a slika sa treninga najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba ne uliva optimizam, ne samo kada su u pitanju crno-beli, nego i kada je u pitanju ovaj trofejni sport.

Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović vežbao je šut na treningu u "Pioniru", ali ne uz pomoć savremenih mašina koje sebi mogu da priušte dobro stojeći klubovi, već su u tu svrhu upotrebljeni stolica i metla.

Realnost je, nažalost, takva da se srpski klubovi snalaze pomoću "štapa i kanapa", njihovo bitisanje svodi se na puko preživljavanje.

Zato slika sa treninga Partizana ne treba da izazove navijačke strasti, već da pokrene one koji mogu da pomognu srpskom sportu kao jednoj od retkih grana društva koji nam donosi radost i osmeh.

Partizan večeras u Top 16 fazi Evrolige igra protiv Makabija, a trener Partizana Duško Vujošević još jednom je uzburkao strasti neobičnim izjavama na konferenciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track