BRUTALNO: Izraelski vojnik prebija palestinske radnike

Napad bez povoda

BRUTALNO: Izraelski vojnik prebija palestinske radnike

Planeta -
Besni Izraelac se nije smirio iskaljujući bes na bespomoćnom radniku već je nastavio da bije redom, ljude koji su bili krivi samo zbog toga što su se u pogrešno vreme zadesili na pogrešnom mestu

TEL AVIV - Na snimku koji je emitovala izraelska TV Kanal 10 prikazan je izraelskI vojnik koji ničim izazvan na najbrutalniji način napada nekoliko palestinskih radnika.

Majkl Gerškovic vojnik brigade izraelske vojske, iživljavao se nad trojicom palestinskih radnika koristeći svoju M-16 pušku. Šokantan incident se dogodio ispred jevrejskog naselja na okupiranoj Zapadnoj obali Jordana u dolini, gde su radnici čekali na svoje poslodavce. Incident se desio 2009. godine, ali je šokantni snimak tek sad dospeo do očiju javnosti.

Kamera za video nadzor pokazuje Gerškovica, koji je u to vreme bio na dužnosti kako izvlači pušku iz gepeka svog automobila, zove jednog od radnika i bez ikakvog povoda ga napada, udarajući iz sve snage.

Besni Izraelac se nije smirio iskaljujući bes na bespomoćnom radniku već je nastavio da bije redom, ljude koji su bili krivi samo zbog toga što su se u pogrešno trenutku zadesili na pogrešnom mestu.

http://www.youtube.com/watch?v=1GvLkScJPeE#at=109

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track