PRVA FOTOGRAFIJA TROSTRUKOG UBICE IZ NOVOG SADA: Pogledajte kako izgleda uhapšeni Goran Janković! (FOTO)
Foto: Kurir/Slađana Stojanović

macolom ubio suprugu i njene roditelje

PRVA FOTOGRAFIJA TROSTRUKOG UBICE IZ NOVOG SADA: Pogledajte kako izgleda uhapšeni Goran Janković! (FOTO)

Crna Hronika -

Trostruki ubica Goran Janković uhapšen je danas u Novom Sadu!

foto: Kurir

Janković je prema nezvaničnim informacijam, uhapšen kod Brodogradilišta i postoji mogućnost da se krio u napuštenom brodu.

Informaciju da je Goran uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je, 24. maja, ubio suprugu i njene roditelje, potvrdili su i u novosadskoj policiji.

foto: Kurir/Slađana Stojanović

"Sumnja se da je, u petak ujutru, udarcima čekićem, usmrtio M. J. (1987), B. P. (1962) i N. P. (1962), u njihovoj porodičnoj kući na Telepu. G. J. je, zatim, pobegao sa lica mesta, a uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije", navedeno je u saopštenju MUP-a.

1 / 6 Foto: Kurir/S.S.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje.

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se u petak u novosadskom naselju Telep, gde je, kako se sumnja, Goran Janković (37), vlasnik vulkanizerske radnje u Veterniku, nasmrt pretukao suprugu Mirjanu (32) i njene roditelje Branislava (57) i Nadu Pajić (57).

Ubistvo se dogodilo u kući u dvorištu Ulice Petefi Šandora 156 b u Novom Sadu, dok su tu bila Goranova i Mirjanina dva maloletna sina, stariji od deset godina i mlađi koji ide u vrtić.

Brat ubijene Mirjane i ujaka nesrećnih dečaka odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je posle par minuta stigla na lice mesta.

Goran je pobegao pre nego što je brat ubijene Mirjane stigao na mesto zločina, ali je posle tri dana uhapšen.

(Kurir.rs/Slađana Stojanović/Foto: Slađana Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track