Najnovije vesti

NOVI DETALJI UŽASA U PANČEVU: Petar (64) se Desanki (60) prikrao s leđa i počeo da je ubada nožem na prepunoj Autobuskoj stanici
Foto: Google Instant street view

pančevački policajci munjevito su reagovali, savladali ga i uhapsili

NOVI DETALJI UŽASA U PANČEVU: Petar (64) se Desanki (60) prikrao s leđa i počeo da je ubada nožem na prepunoj Autobuskoj stanici

Crna Hronika

PANČEVO - Pančevačka policija danas je munjevitom akcijom savladala i uhapsila Petra M. (64), koji je usred dana nožem naneo više ubodnih rana u vrat i leđa bivšoj supruzi Desanki M. (60).

 

1 / 4 Foto: Printscreen

 

Naime, kako Kurir nezvanično saznaje, uhapšen je Desankin bivši muž Petar M. (64), a nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, dok je policija ubrzo savladala i uhapsila Petra.

 

Troje radnika ATP, koji su videli šta se dešava, priskočili su u pomoć i zadržali napadača dok nije stigla policija i uhapsila ga.

 

 

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, bračni par je duže bio u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica. Uhapšeni Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom.

 

foto: Instant Google street view

Prema rečima očevidaca, nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici.

 

 

Inače, osumnjičeni je od ranije poznat policiji i deo svog života proveo je u zatvoru radi različitih krivičnih dela, uglavnom pljački.

 

Nesrećna Desanka bila je smeštena u Sigurnoj kući, a on je imao zabranu prilaska.

 

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...