MAJMUNI, ĐUBRAD! JA DA SILUJEM DEVOJČICU OD 10 GODINA?! Radenko pustio ŠOKANTAN snimak u kojem tvrdi da ga je žena LAŽNO OPTUŽILA! (VIDEO)
Foto: Sonja Spasić, Printscreeen Facebook

je li moguće?

MAJMUNI, ĐUBRAD! JA DA SILUJEM DEVOJČICU OD 10 GODINA?! Radenko pustio ŠOKANTAN snimak u kojem tvrdi da ga je žena LAŽNO OPTUŽILA! (VIDEO)

Crna Hronika -

Radenko N. (54) iz sela Boka kod Zrenjanina se sumnjiči da je nekoliko puta tokom juna meseca seksualno uznemiravao pastorku. Prijavu protiv njega je u julu podnela žena kada su ona i njena desetogodišnja ćerka smeštene u Sigurnu kuću, čemu su prethodile čak i pretnje smrću.

Radenko je u svoju odbranu objavio video u kojem poriče da je učinio ovo nedelo.

Na snimku je pokušao da obrazloži kako je došlo do navodne zabune, ali se malo zaneo i tek onda šokirao Srbiju.

Naime, on se pre svega obratio svojim komšijama, ali ih je prilično vulgarno izvređao. Može se reći i da im je pretio time što je rekao da će "videti kad on dođe u Boku".

Radenko u videu kaže da je u normalnim odnosima sa svojom ženom, da joj je dao i novac i to ispred Sigurne kuće, ali ne objašnjava otkud ona uopšte tamo. Ali, važno je da se pravda da ništa nije loše uradio i da zbog toga ide u sam da se preda u policiju.

Ljudi mu očigledno nisu poverovali jer su komentari ispod snimka jako negativni. Većina ga naziva pedofilom. Ali jedan komentar je posebno interesantan.

- Faca ti liči na siledžiju!, piše.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track