OTKRIVEN MOTIV UBISTVA NA BUVLJAKU U SUBOTICI: Dve porodice se nisu posvađale zbog mlade, već oko zajedničke dece razvedenog para
Foto: Printscreen/RTS

brutalno

OTKRIVEN MOTIV UBISTVA NA BUVLJAKU U SUBOTICI: Dve porodice se nisu posvađale zbog mlade, već oko zajedničke dece razvedenog para

Crna Hronika -

Otkriven motiv ubista na Buvljaku u Subotici. Kurir je prvi pisao o mogućem motivu ubistva, saznanjem od izvora bliskih istrazi, da je mogući motiv svađe bivših supružnika oko viđanja dece, što je dovelo do krvavog sukoba!

SUBOTICA – Beriša Bedžet (62) ubijen je na Buvljaku u Subotici 30. oktobra, a kako je Kurir prvi izvestio, nakon prvog saslušanja uhapšenog S.H (33) državljanina Nemačke, koji je osumnjičen za ubistvo u pokušaju, a branio se ćutanjem na prvom saslušanju, mogući motiv ubistva Bedžeta su i zajednička deca.

foto: Kurir/N.H.

To je nakon saslušanja S.H. Kuriru potvrđeno iz izvora bliskih istrazi, da su razdvojena deca mogući motiv sukoba dveju porodica.

Tada se još uvek spekulisalo i da je mogući uzrok sukoba dve familije to što nije ispoštovan dogovor oko braka i mlade, za šta je uzet novac, a mlada nije ušla u porodicu. Taj motiv je sada u senci činjenica oko sukoba, zbog zajedničke dece razvedenih supružnika.

Roditelji su se razveli pre više od godinu dana, a kako saznajemo, nakon toga petoro dece je živelo sa ocem, a dvoje je ostalo sa majkom. Njena rodbina nije mogla da viđa decu, jer otac, odnosno bivši suprug, to nije dovoljavao, sa čime se nisu mirili članovi ženine porodice.

Istraga i dalje traje, a sledi saslušanje svedoka oko pokušaja ubistva u Bolnici. Saslušani će biti i zdravvstveni radnici, a i policajac, koji je pucao u vazduh, da bi sprečio da dođe do novog ubistva u Bolnici.

Sa podsetimo, pre osam dana, 30. oktobra, na Buvljaku je Beriša Bedžet napadnut nožem, a u Bolnici u Subotici je preminuo od povreda.

Za njegovo ubistvo osumnjičen je Fejhmi Bejzaku (55) , koji je takođe ranjen u tuči dve porodice na Buvljaku, a sada je, kako saznajemo prebačen iz subotičke Bolnice, u specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Fejhmiju su u tuči na buvljoj pijaci u Subotici nanete povrede nožem od, kako saznajemo, članova porodice preminulog Beriše Bedžeta.

foto: Kurir/N.H.

Sina povređenog Fejhmi Bejzakua, koji je takođe zadobio povrede u tuči, saslušao je zamenik Višeg javnog tužioca Branislav Rankov.

Nakon što su sevnuli noževi na Buvljaku, obe porodice Fejhmija i Bedžeta, članovi obe porodice su krenuli za povređenima u Bolnicu.

Sin Fejhmijev je tada na Hitnoj čekao da mu lekari kažu, kakvo je stanje njegovog oca, kada mu je prišao S.H. koji je kako se tvrdi blizak familiji ubijenog Bedžeta, a državljanin je Nemačke i naneo mu ozbiljnije povrede nožem. Napadač iz Nemačke je nakon hapšena dobio pritvor od 30 dana i još je u pritvoru, a istraga i saslušanja u toku.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track