Najnovije vesti

PEDOFIL IZ VALJEVA TVRDI DA GA JE ZAVODILA DEVOJČICA (13): Miloradu (55) određen pritvor
Foto: Profimedia

istraga je u toku

PEDOFIL IZ VALJEVA TVRDI DA GA JE ZAVODILA DEVOJČICA (13): Miloradu (55) određen pritvor

Crna Hronika

Miloradu P. (55) iz valjevskog sela Divci, koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio 13-godišnju devojčicu, sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio je pritvor do 30 dana.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Prethodno je policija, po prijavi devojčicinog oca, uhapsila Milorada koji je komšija devojčicine porodice i koja je kod njega povremeno dolazila da mu raspremi stan za novac. Sumnja se, međutim, da je on u poslednjih godinu dana dete primorao na seksualne odnose, s jedne strane dajući joj novac, ali s druge strane joj i preteći da, ako nekome ispriča šta rade, da će je prebiti, svima ispričati da ga potkrada, a onda i nauditi njenoj porodici, s obzirom da devojčica živi u višečlanom domaćinstvu, sa ocem, sestrom i dva brata, ali i maćehom i njenom decom.

Milorad je, navodno, na saslušanju negirao krivično delo, navodeći da mu porodica devojčice "smešta", jer "potiče iz sredine u kojoj rano stupaju u seksualne odnose". Uz to, tvrdio je da ga je devojčica "zavodila, a on je nju samo mazio".

Nakon prijave obljube, 13-godišnje dete je u pratnji psihologa Centra za socijalni rad odvedena na ginekološki pregled, na kojem nisu ustanovljene povrede, ali je konstatovano da je devojčica ranije deflorisana, tako da će, šta se sve dešavalo u stanu Milorada P, utvrditi dalja istraga.

(Kurir.rs/Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...