gužva na ovoj deonici, saobraćaj usporen i odvija se jednom trakom

STRAVIČNA NESREĆA NA IBARSKOJ: Bežeći od policije direktno udario u auto, bacio ga u kanal pa pokušao da umakne peške

Crna Hronika -

Na licu mesta poginuo vozač koji se kretao iz pravca Kragujevca, a čiji je auto posle silovitog direktnog sudara odbačen u kanal pored puta

ČAČAK - Na Ibarskoj magistrali, na delu puta od Čačka ka Kraljevu, u selu Preljina, jutros u 7.45 došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je vozač automobila Đ.N. izgubio život, a dvoje je teško povređeno.

foto: RINA

Do udesa je došlo kada je E.F., vozač "fijata" koji je dolazio iz pravca Čačka, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa vozilom koje je dolazilo iz pravca Kragujevca. Od siline udara taj auto završio je u kanalu, a vozač je poginuo na licu mesta.

Kako RINA nezvanično saznaje od očevidaca, vozač iz Čačka navodno je pokušavao da pobegne policijskoj patroli i preticao je taksi vozilo i zato prešao u suprotnu traku.

foto: RINA

Prema rečima očevidaca, prilikom pretresa kod njega je pronađen pun gepek cigareta. On je posle nesreće u kojoj su pored njegovog učestvovala još dva automobila, izašao iz kola i pokušao da policiji umakne peške.

foto: RINA

Saobraćaj na ovoj deonici je usporen i odvija se jednom kolovoznom trakom.

1 / 7 Foto: RINA

Detalji nesreće: Evo kako se sve dogodilo

Do udesa je došlo kada je vozač automobila marke "Fijat" koje je dolazilo iz pravca Čačka, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa vozilom koje je dolazilo iz pravca Kragujevca, koje je od siline udara završilo u kanalu, a vozač poginuo na licu mesta.

Udes se dogodio u naselju Preljinska baluga, a izazvao ga je vozač E. F, koji je, kako nezvanično prenose mediji, prethodno bežao od policijske patrole.

On je prema prvim rezultatima istrage prebrzo vozio svoj automobil i prešao je u suprotnu stranu kolovoza u kritičnom trenutku. Tada je došlo do direktnog čeonog sudara, sa automobilom marke "Kia rio" kragujevačkić registarskih tabilica, čiji je vozač poginuo. Automobil marke "fiat" je udario u još jedan automobil "Reno", a u pitanju je taksista iz Čačka.

Nakon ovog trostrukog sudara "Reno" i "Kia" završili su u kanalu pored puta, a vozač koji je izazvao udes, izašao je iz svog slupanog automobila i pokušao da trčeći pobegne sa lica mesta. Policijaci su ga sustigli i uhapsili.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track