SUDIJA, MI OVDE IMAMO PROBLEM! DETALJI SA SUĐENJA ŠARIĆU: Optuženi vraćen iz Specijalnog suda zbog temperature!
Foto: Dado Đilas

evo koga nije bilo u sudnici

SUDIJA, MI OVDE IMAMO PROBLEM! DETALJI SA SUĐENJA ŠARIĆU: Optuženi vraćen iz Specijalnog suda zbog temperature!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Boban Stoiljković, kom se sudi zbog sumnje da je sa Darkom Šarićem učestvovao u pranju 22 miliona evra, pred Specijalnim sudom u Beogradu pozvao je policiju i tužilaštvo da hitno reaguju jer "neko štiti svedoka-saradnika Nebojšu Joksovića i dozvoljava da on bude iznad zakona".

- Sudija, mi ovde imamo problem. Saznao sam pre dva dana da Nebojša Joksović neleglano gradi na Vračaru, u centru Beograda, kida trake posle zabrane i gradi, a tužilac ga štiti. Imamo problem, ovo je nemoguća situacija, neko ga očigledno štiti, a on je uzeo pare od Darka Šarića i zato i svedoči protiv njega, da ih ne bi vratio - izneo je optužbe na račun svedoka saradnika Boban Stiljković, ali ga je sudija Siniša Petrović upozorio da to nije tema suđenja i da o tome nije trenutak da govori.

Sudija: Ne možete dalje o tome da govorite, vratite se na mesto

Stoiljković: Ja ne mogu da se borim sa Vama, Vi ste sudija, kome ja to da kažem ako ne vama!? - rekao je on pre nekog što se vratio na klupu za optužene.

Inače, suđenju nije prisustvovao optuženi Andrija Krlović, jer mu zbog povišene temperature nije dozvoljen ulaz u zgradu suda.

- Sudska straža obavestila me je da mu je temperatura tri puta merena, i svaki put je imao, ne mnogo visoku 37,3, 37,6 i 37,7, ali zbog bezbednosti ostalih, dao sam nalog da se udalji iz suda - saopštio je sudija.

(Kurir.rs/J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track