Najnovije vesti

ADVOKAT TINTOR O FOTOGRAFIJI NA KOJOJ JE MILENA SA ALEKSIĆEM: Glumica je svedočila o događaju na kom je nastao snimak! FOTO
Foto: Privatna Arhiva

objasnila sve okolnost

ADVOKAT TINTOR O FOTOGRAFIJI NA KOJOJ JE MILENA SA ALEKSIĆEM: Glumica je svedočila o događaju na kom je nastao snimak! FOTO

Crna Hronika

Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa učenice škole glume koje su Miroslava Miku Aleksića prijavile za zlostavljanje kaže za Kurir da fotografija ne dovodi u pitanje sadržinu iskaza Milene Radulović, ali da ne može detaljno da govori o tome jer bi time otkrio delove njenog svedočenja u tužilaštvu, a koje nosi oznaku tajnosti.

Podsetimo, na fotografiji koja je danas objavljena u medijima a koja je, prema tvrdnjama Aleksićevog branioca, nastala posle datuma za koji je glumica Milena Radulović navela da je silovana u prostorijama škole glume, vide se ona, osumnjičeni, njegova supruga kao i ostatak grupe.

Miroslav Mika Aleksić, Milena Radulović
foto: Privatna Arhiva

- Ta fotografija ni na koji način ne kompromituje verodostojnost iskaza Milene Radulović, na protiv, u njenom kazivanju su objašnjene sve okolnosti njenog nastanka, odnosno svedočila je  o događaju prilikom kog je ona nastala - kaže Tintor za Kurir.

On navodi i da je objavljivanje fotografije kao i zahtev za izuzeće koji je odbrana podnela tokom današnjeg svedočenja jedne od oštećenih pokušaj zloupotrebe i manipulacije od strane odbrane okrivljenog.

Milena Radulović, saslušanje
foto: Zorana Jevtić

Naime, saslušanje treće žrtve danas je bilo prekinuto pošto je Aleksićev branilac, advokaz Zoran Jakovljević zbog sumnje u pristrasnost zatražio da iz predmeta bude izuzet zamenik Višeg tužioca u Beogradu koji vodi taj predmet. Međutim, pošto je Viši tužilac odbio zahtev, saslušanje je nastavljeno i posle više od pet sati, dovršeno.

Miroslav Mika Aleksić, Milena Radulović
foto: Privatna Arhiva

- Saslušanje devojke koja nije spremna da nosi medijski pritisak dovršeno je u konitinuitetu, u jednom danu, čime je sprečena sekundarna viktimizacija žrtve - potvrdio je Jugoslav Tintor za Kurir.

(Kurir.rs/J. S./foto Privatna arhiva)  

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...