Najnovije vesti

POZNATO U KAKVOM JE STANJU IVAN KOJI POKUŠAO DA IZVUČE BRANKA IZ SEPTIČKE JAME U SURČINU: Otkriveno zašto nije uspeo da ga spase
Foto: Damir Dervišagić

Tuga

POZNATO U KAKVOM JE STANJU IVAN KOJI POKUŠAO DA IZVUČE BRANKA IZ SEPTIČKE JAME U SURČINU: Otkriveno zašto nije uspeo da ga spase

Crna Hronika

Ivan T. (41) koji je juče dao sve od sebe da pomogne komšiji i prijatelj Branku koji je upao u septičku jamu u Surčinu, nalazi se u teškom stanju, saznaje Kurir.

Kako nezvanično saznajemo, on se spustio u septičku jamu, ali nažalost nije uspeo ni da dođe do nesrećnog čoveka.

Surčin, septička jama
foto: Damir Dervišagić

- Kada je Branko upao u jamu, Ivan se vezao kanapom i sišao dole da mu pomogne. Međutim, od otrovnih isparenja se onesvestio. Sreća da je bio vezan, jer bi i on upao i stradao - kaže izvor.

- Ivan T. je prebačen na VMA, gde se lekari bore za njegov život. Čuo sam da uopšte nije dolazio svesti. Nikom nije palo na pamet da su gasovi toliko jaki, on ih nije očekivao. Kažu da ga je vodonik sulfid u momentu ostavio bez svesti - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Da podsetimo, dežurnim službama prijavljeno je juče oko 19.30 da je u Surčinu u Ulici Žarka Samardžića 56, muškarac upao u septičku jamu.

Na lice mesta su po prijavi odmah stigli policija, hitna pomoć, vatrogasci ali i služba vodovoda i kanalizacije koji su poslali cisternu za pražnjenje jame.

Svi napori nažalost nisu pomogli da nesrećnog Branka izvuku živog na površinu.

(Kurir.rs/J.R./foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja