01:03

EKSPRESNO UHAPŠEN NAPADAČ (36) NA BRANAK NA ZVEZDARI! Bezdušno mu oteo pare od KREDITA, policija ga odma pronašla

dolijao lopov

EKSPRESNO UHAPŠEN SUROVI NAPADAČ (36) NA BRANKA NA ZVEZDARI! Bezdušno mu oteo pare od KREDITA, policija ga ODMAH PRONAŠLA

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. M. (36) neposredno nakon što je, kako se sumnja, na ulici na Zvezdari presreo šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i oteo mu 245.000 dinara.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i njegovu porodicu i zahvalio im se što su imali poverenja u svoju policiju i čestitao operativcima Policijske uprave za grad Beograd i Policijske stanice Zvezdara na izuzetnoj brzini i efikasnosti kojom je rasvetljeno i ovo krivično delo.

Zvezdara, hapšenje, Aleksandar Vulin
foto: Mup Srbije

- U Beogradu ne može da bude dobrih i loših delova grada. Svaka ulica mora da bude bezbedna, nijedan građanin Beograda i Srbije ne može da bude bez zaštite i ne može da bude predmet izvršenja krivičnih dela, a da se krivična dela ne rasvetle. U Beogradu nema dobrih i loših delova, svi Beograđani zaslužuju da budu podjednako čuvani, podjednako bezbedni i da mogu da žive normalno sa svojom decom i porodicama - rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Aleksandar Vulin
foto: Mup Srbije

Uhapšeni B. M. se tereti da je juče oko 14.20 časova u Ulici Petra Kolendića u Beogradu oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg Branka Stanojevića oborio na zemlju, pa iz džepa njegove jakne uzeo veću sumu novca i pobegao. Na osnovu snimaka koji su se pojavili i na društvenim mrežama, policija je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

Pretresom stana u kojem je boravio osumnjičeni pronađeno je 1.200 evra koje je, kako se sumnja, otetim novcem prethodno kupio u jednoj menjačnici. Kod B. M. je pronađen i paketić sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin. Policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, nastavlja rad na ovom slučaju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track