PROGOVORILI SINOVI GORANA DŽONIĆA! ROĐENI OTAC NAS JE NAMESTIO: Evo kako objašnjavaju zakopane pare, ali i kako su se branili!
Foto: Privatna Arhiva

Kurir otkriva

PROGOVORILI SINOVI GORANA DŽONIĆA! ROĐENI OTAC NAS JE NAMESTIO: Evo kako objašnjavaju zakopane pare, ali i kako su se branili!

Crna Hronika -

Stefan i Milan, kojima je određen pritvor zbog smrti porodice Đokić, žale se cimerima i tvrde da nemaju veze sa zločinom

Pored Gorana Džonića (54), vatrogasca u penziji iz Moravca, glavnoosumnjičenog za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića (57), snaje Gordane (56) i bratanice Lidije (25), u pritvoru se već sedam dana nalaze i njegovi sinovi, Stefan i Milan, protiv kojih je Više javno tužilaštvu u Nišu pokrenulo istragu zbog sumnje da su počinili teško ubistvo.

Izvor Kurira upoznat sa slučajem kaže da su braća Džonić nakon hapšenja u potpunom šoku i neverici.

stefan, milan i goran džonić sa porodicom
stefan, milan i goran džonić sa porodicomfoto: Printscreen/Facebook

Različite ćelije

- Oni su u pritvoru u različitim ćelijama, posećuje ih advokat, koga su dobili po službenoj dužnosti. Obojica tvrde da nemaju veze s trostrukim ubistvom i za svoj trenutni položaj krive oca - priča nam izvor.

On dodaje da se Milan i Stefan Džonić žale svojim cimerima da ih je u sve uvalio rođeni otac.

- Momci su u čudu. Kažu da ne mogu da veruju da ih je namestio rođeni otac. Oni veruju da će uskoro biti pušteni i uveravaju sve oko sebe da im je pritvor određen isključivo na osnovu iskaza njihovog oca, koji je ukazao na njih kao moguće saučesnike - objašnjava sagovornik.

kuća džonića u selu moravac
kuća džonića u selu moravacfoto: Kurir

Naš izvor podseća i da su braća na saslušanju u tužilaštvu, koje je obavljeno u subotu, tvrdila da nemaju nikakve veze sa smrću svojih rođaka, kao i da nisu znala da je njihov otac umešan u masakr.

- Stefan, koji je zaposlen u Vojsci Srbije, rekao je da je u noći ubistva, 27. septembra, bio na poslu u bazi u Medveđi i da za to ima i svedoke, a da je 10 dana pre zločina proveo u Nišu na lekarskim pregledima, jer je planirao da ide u mirovnu misiju u Liban. Navodno, on je rekao i da je njegov tata imao ključ od njegove kuće i da zna da je on otključavao molerima - podseća sagovornik i dodaje da iz Stefanovog iskaza proizilazi da on uopšte nije bio u Moravcu kada su Đokići ubijeni.

- On je re­kao i da ne zna ot­kud no­vac ubi­je­nih na nje­go­vom pla­cu. Nai­me, po­li­ci­ja je ispod šlji­ve u Ste­fa­no­vom dvo­ri­štu pro­na­šla 43.000 evra, za ko­je je utvr­đe­no da su pri­pa­da­le Go­ra­nu Đo­ki­ću - ka­že izvor.

I Ste­fa­nov brat Mi­lan, ko­ji ra­di kao va­tro­ga­sac u Ni­šu, na sa­slu­ša­nju je po­nu­dio čvr­st ali­bi, re­kao je da je u no­ći ubi­stva bio na svom po­slu.

De­cu gu­ra u propast

Naš izvor ot­kri­va i da je u me­đu­vre­me­nu na­vod­no ni­škom tu­ži­la­štvu dos­ta­vljen i do­kaz o to­me da su Mi­lan i Ste­fan 27. se­p­te­m­bra bi­li na po­slu. Ta­ko­đe, bro­j­ni me­šta­ni Mo­ra­v­ca ka­žu da su ube­đe­ni da Go­ra­no­vi si­no­vi ne­ma­ju ve­ze sa ubi­stvom.

- Ro­đe­nu de­cu je upleo u sve ovo sa­mo da bi sma­njio svo­ju kri­vi­cu - re­kao je je­dan Mo­ra­v­ča­nin. Dru­gi ži­te­lj se­la ka­že „da je ja­sno o ka­kvom se čo­ve­ku ra­di, kad je spre­man da svo­ju de­cu gu­ra u pro­pa­st, ume­sto da ih za­šti­ti“.

Goran Džonić
foto: Kurir
Goran Džonić
foto: Kurir
Štampano izdanje 29.10.2021.
foto: Kurir

U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE:

OVO SU VOĐE ANTIVAKSERA ZBOG KOJIH LJUDI UMIRU

Pričali su da korona ne postoji, da maske ne štite, da će sotona doći po svoje!

SRAMNO

Albanci, Hrvati i Bošnjaci protestovali u Njujorku, optužili Srbiju za strašne zločine

DR JANKOVIĆ OŠTRO O ANTIVAKSERIMA

Potpuno su bili svesni da ni Pavlovićeva mast ni Teslino oružje ne mogu sprečiti kovid!

BAHATO

Zorana Mihajlović plaća 3,6 miliona agenciji samo da joj rezerviše hotele i avio-karte!

PRVIH GODINU DANA RADA VLADE

Rezultati odlični, a pojedinci ko na privremenom radu

KONAČNO SE ZNA OD ČEGA SU SE OTROVALA DECA U ARANĐELOVCU

U pitanju je bakterija zbog koje je sanitarna hitno reagovala

BEZ KAJANJA! MIKA ALEKSIĆ TVRDI DA NIJE SILOVAO UČENICE

Pozvao Kostića, Bjelu, Dubravku i još 50 glumaca da ga brane u sudu!

DARKO JE ANI PLATIO SVE ALIMENTACIJE!

Barbara BRANI Lazića, Sevićkin advokat za Kurir potvrdio pevačev DUG OD 900.000 DINARA!

PEŠIĆ JE BIO MANGUP, SMEO JE DA KAŽE TITU ŠTO DRUGI NISU, OBOŽAVAO JE DA PLIVA UZ DUNAV

Šta nam donosi novi film GRADONAČELNIK

NE PROPUSTITE

KURIR ZA VAS IMA SJAJNE POKLONE! DANAS VAS ČEKAJU DVA POKLONA! ŠRAFCIGER I DODATAK TV EKRAN

Poklon
foto: Kurir

Dnevne novine Kurir i ovog petka poklanjaju svim čitaocima dva poklona. Dobićete šrafciger i dodatak TV Ekran.

Odvijač ili odvrtač, najčešće poznat pod nazivom šrafciger (potiče iz nemačkog jezika), ručni je alat koji služi za odvijanje ili zavijanje vijaka, odnosno šrafova. Ne preteruje se ako se kaže da je ovo najčešće korišćeni alat. Postoji neverovatan broj verzija šrafcigera, koji se razlikuju po veličini, obliku, karakteristikama, boji... Mi vam nudimo šrafcigere s pljosnatim ili krstastim završetkom u različitim bojama. Kako su šrafovi u današnjem svetu najčešće korišćeni elementi spajanja, tako je i šrafciger najčešće korišćena alatka.

U dodatku TV Ekran pročitajte:

Jelena Nikolić: KONTRA SAM OD SVEGA KULTURNOG. Voditeljka emisije “ Kontrašou” , koja se emituje petkom u 23.10 na Kurir televiziji, navodi šta je ključ uspeha u razotkrivanju javnih ličnosti pred kamerom I opisuje kako je nastao njen nadimak Kontrakulturna.

Mira Banjac: Nikad više nisam psovala nego sada u sitkomu “ Feliks”.

Goran Kičić: Otkriva šta čeka junake u nastavku serije “ Mama I tata se igraju rata”.

Čitajte KURIR!

Kurir.rs - Jelena Ivić

Bonus video:

04:55

DŽONIĆ PRED LJUDIMA KRIO ZVERSKU CRTU: Psihijatar otkrio jezive detalje o osumnjičenom za likvidaciju Đokića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track