Najnovije vesti

JEZIVA SCENA! TELO BILO U ČUČEĆEM POLOŽAJU U BURETU ZALIVENO BETONOM! Nije otpao ni jedan deo, NOVI DETALJI HORORA kod Leskovca
Foto: Kurir, Drustvene Mreže

MONSTRUOZNO

JEZIVA SCENA! TELO BILO U ČUČEĆEM POLOŽAJU U BURETU ZALIVENO BETONOM! Nije otpao ni jedan deo, NOVI DETALJI HORORA kod Leskovca

Crna Hronika

Telo Ivana Stojanovića (40) iz Velikog Trnjana kod Leskovca, kog je, kako se sumnja, ubila supruga Biljana (38) sekirom, bilo je ubačeno u bure, a potom preliveno betonom. Sekira kojom je izvršen zločin, kako saznajemo, pronađena je na tavanu kuće u najlonskoj kesi. Očevici kažu da je telo Ivana Stojanovića pronađeno u buretu zabetonirano u "čučećem položaju", ali da, verovatno zbog betona, nije otpao ni jedan deo tela iako se nalazilo tu tri godine..

- Kada je malter skinut videle su se povrede sečivom po celom telu, nalik na one koje su samo mogle da budu nanete sekirom - priča rođak Stojanovića, koji je, kaže, imao tu nesreću da sve to vidi i da od tada ne može oči da sklopi.

Bure se nalazilo iza naknadno dozidanog zida.

Leskovac, kuća, zabetoniran leš
foto: Kurir

- Taj zid je bio od cigala i maltera u jednom ćošku, a preko su bile nabacane neke stvari, otpad. Zid je amaterski urađen. Ili se radilo na brzinu ili ga je zidala ženska ruka - smatra sagovornik.

Potvrđeno je da je Biljana oko dve godine bila u vezi sa diplomiranim pravnikom iz sela Slavujevca, iz vučjanskog kraja. Za sada, saznajemo iz drugih izvora, ovaj dvadesetosmogošnji mladić nije osumnjičen za učestvovanje u zločinu. On je, saznajemo, saslušan i na poligrafu, međutim, policija to ipak ne uzima "zdravo za gotovo".

Leskovac, Ivan Stojanović, Ivan S., I. S.
foto: Printscreen/Facebook, Nemanja Nikolić

Ovaj mladić je ispričao svom prijatelju da ništa više o pokojnom Ivanu nije znao da kaže policiji osim da radi u Rusiji i da je sam šokiran onim što su ga pitali u policiji i onim što je kasnije pročitao u medijiam.

- Nisam znao da je takav monstrum - prokomentarisao je verovatno misleći na Biljanu.S druge strane, Ivan Stojanović je poslednji put ušao u Srbiju 2019. godine. Seljani su ga tada, kako kažu, viđali jedno vreme, pa im je ponovo nestao iz vidokruga, a od Biljane su dobijali informacije da se vratio u Rusiji, ali potvde da je ponovo izašao iz Srbije – nema.

Biljana Stojanović, B. S., Leskovac
foto: Printscreen/Facebook

Obdukcijom je utvrđeno da je Ivan Stojanović (40) iz sela Veliko Trnanje kod Leskovca ubijen je nožem ili sekirom. Obdukcija je obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Nišu.Prema prvim informacijama, veštak se izjasnio da su rane dosta stare. Zločin kakav Srbija ne pamti otkriven je u utorak dan nakon što je u pomoćnom objektu nađeno telo Ivanove supruge Biljane. Ona je izvršila samoubistvo. Policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Leskovcu vodi istragu. Inspektori su juče obavili razgovor sa Biljaninim emotivnim partnerom.

- On u ovom trenutku nije povezan sa zločinom. Da li je Ivanu presudila supruga Biljana znaćemo nakon dodatnih veštačenja. Obavili smo razgovor sa njegovim roditeljima koji su objasnili da godinama nisu videli sina. Telo je našao Ivanov rođeni brat. On je u sklopu istrage dao iskaz- kaže sagovornik.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track