Najnovije vesti

BRAJAN GURNUO PAPUČE U USTA ANI VOLŠ DA BI JE UĆUTKAO? Detektiv Braca Zdravković izneo NOVA uverenja u slučaju nestale Srpkinje
Foto: Printscreen Facebook, Kurir Televizija

inkriminišući dokazi

BRAJAN GURNUO PAPUČE U USTA ANI VOLŠ DA BI JE UĆUTKAO? Detektiv Braca Zdravković izneo NOVA uverenja u slučaju nestale Srpkinje

Crna Hronika

Potraga za Anom Volš, 39-godišnjom ženom iz Masačusetsa, navela je istražitelje da veruju da ju je verovatno ubio njen suprug Brajan, a da je njeno telo raskomadao.

Brajan Volš pojavio se u Okružnom sudu 18. januara i izjasnio se da nije kriv po optužbama. Međutim, čini se da su posredni dokazi protiv Brajana inkriminišući u nekoliko aspekata, podseća Mondo.

Ana Volš, Brajan Volš, Nestanak
foto: Privatna Arhiva

Inkriminišući dokazi uključuju listu "gugl" pretraga koje je sproveo:

"Koliko vremena treba da prođe pre nego što telo počne da smrdi?

Kako sprečiti raspadanje tela?

Kako očistiti krv sa drvenog poda?

Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?"

Dok istražitelji pokušavaju da pronađu više detalja u vezi sa slučajem, novi dokazi sugerišu da je Brajan možda stavio papuče u Anina usta kako bi je sprečio da vrišti, priča detektiv Braca Zdravković uz informacije da je to potvrđeno od strane američke policije.

jutarnji program, Braca Zdravković
foto: Kurir televizija

Pored njegovih pretraga na "guglu", istražitelji su takođe otkrili deset kesa za smeće u kontejneru u blizini stambenog kompleksa u kojem živi Brajanova majka, sa Brajanovom i Aninom DNK na predmetima pronađenim u vrećama za smeće. U deset vreća za smeće koje su istražitelji pronašli navodno su se nalazile: krpe, peškiri, papuče, odelo, selotejp, sredstva za čišćenje, Prada torba, rukavice, tepisi, lovačke čizme, testera, sekira i Anina potvrdu za vakcinaciju protiv korona virusa.

"Veoma je neobično da su tragovi DNK bili na papučama i to na ovaj način. Te papuče su bile presavijene... i stajale su u fiokama u hodniku. Ali sada je na jednoj strani papuče Brajanov DNK, a na drugoj Anin DNK", priča detektiv, tvrdeći da dokazi sugerišu da je Brajan možda stavio papuče u Anina usta da bi je ućutkao.

Na snimku Zdravković objašnjava da mesto gde se DNK nalazi na papučama sugeriše da je Brajan kada je ušao u salu najverovatnije rukom pokupio te papuče i gurnuo ih u usta Ani kako ona ne bi vrištala. Detektiv govori da ne postoji drugo objašnjenje kako je DNK tako specifično raspoređen, s jedne strane Brajanov DNK, a sa druge Anin DNK.

(Kurir.rs/MONDO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja