ADVOKAT OCA MONSTRUMA IZ MIRIJEVA NIJE DOŠAO NA SUĐENJE! Saslušanje odmah odloženo, izraz na njegovom licu ŠOKIRAO (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

prvi osnovni sud

ADVOKAT OCA MONSTRUMA IZ MIRIJEVA NIJE DOŠAO NA SUĐENJE! Saslušanje odmah odloženo, izraz na njegovom licu ŠOKIRAO (FOTO)

Crna Hronika -

Uroš Pašajlić, koji se sumnjiči da je osmogodišnju ćerku 15 meseci držao zatočenu u stanu u Mirijevu, bez hrane, vode i adekvatne brige, stigao je maricom u Prvi osnovni sud u Beogradu, kako bi se izjasnio o krivici.

On je u pratnji dvojice stražara, sa lisicama na rukama sproveden u sudnicu.

Ns sebi ima roze majicu i farmerke. Dok je isao ka sudnici, na licu nije pokazao bilo kakvu reakciju.

Posle samo 5 minuta, stražari su ga izveli jer mu se nije pojavio advokat Nemanja Lukić, koji je na godišnjem odmoru.

Na pitanje sudije da li će advokat dolaziti ubućuce, Pašajlic je kratko rekao: - Hoće.

Inace, Pašajlićev advokat je pre suđenja dostavio sudu potvrdu da je na godišnjem odmoru do 15. avgusta.

Nastavak suđenja je zakazan za 8. Septembar.

00:08

Uroš Pašajlić doveden u marici u Prvi osnovni sud u Beogradu

Pašajlić je, podsetimo, uhapšen pre tačno četiri meseca, 28. marta i od tada je u pritvoru.

Za stravičan slučaj saznalo se kada je Pašajlićeva partnerka I. L. 24. marta, nakon petodnevnog zatočeništva u stanu u Boriči, u kom je živela sa Pašajlićem 15 meseci, uspela da pobegne i ode u policiju. Policajcima je ispričala da ju je Uroš danima tukao, pretio joj i rekao joj "da zbog nje njegova ćerka iz prvog braka nema šta da jede".

- Rekla je da je do tada mislila da Uroševu ćerku čuva njegova strina, jer joj on to rekao. Međutom, tokom torture je shvatila da je dete verovatno samo u stanu. Nažalost, to se ispostavilo kao tačno - podseća izvor.

Uroš Pašajlić, nasilje nad ženama, Mirijevo, Uhapšen
foto: Privatna Arhiva

Policijska službenica koja je odmah otišla u stan u Mirijevu po prijavi I. L. u svom svedočenju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, opisala je u kakvom je stanju zatekla devojčicu.

- Kada smo ušli, u stanu nije bilo svetla, ali je svetlo bilo upaljeno u kupatilu. Vrata kupatila su bila zaključana sa spoljne strane i ključ je bio u bravi. Kada smo otvorili, iz kade se promolila devojčica koja nije ustala, već se samo pridigla u sedeći položaj. Na sebi je imala jaknicu sa kapuljačom, donji deo trenerke, odeća je počela da spada kada sam je uzela u naručje jer je bila mnogo mršava. U kadi nije bilo posteljine, ležala je na nekoj krpi - izjavila je navodno policajka.

Policija je odmah raspisala potragu za Urošem Pašajlićem, ali se on uspešno skrivao četiri dana. Pronađen je i uhapšen u stanu svog prijatelja na Karaburmi.

Inače, kako je Kurir pisao, kada je priveden na saslušanje u tužilaštvo, Pašajlić uopšte nije pitao za svoju ćerku niti njeno zdravstveno stanje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track