OPET BOCKA I ULEPŠAVA ŽENE?! Barbi nadrilekarka radi iako joj se sudi da je UNAKAZILA LICE 18 ŽENA: Razmenjuje nežnosti sa NJIM...
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

NEVEROVATNO

OPET BOCKA I ULEPŠAVA ŽENE?! Barbi nadrilekarka radi iako joj se sudi da je UNAKAZILA LICE 18 ŽENA: Razmenjuje nežnosti sa NJIM...

Crna Hronika -

Olgica Markanović (33) u javnosti poznata kao Barbi nadrilekarka, kojoj je u toku suđenje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog sumnje da je radeći bez licence u jednom salonu u Beogradu unakazila lice 18 žena, ponovo radi i javno se hvali na društvenim rmežama.

Da podsetimo, Kurir je još u martu pisao o tome kako se Olgica vratila svom poslu "ulepšavanju žena" i to u Bosni, a sada ako je sudeći po fotografijama koje objavljuje ona opet radi i objavljuje svoje radove.

olgica markanović kojoj se sudi da je unakazila 18 žena
olgica markanović kojoj se sudi da je unakazila 18 žena foto: Printscreen/Instagram

- Osumnjičena Markanović nakon što je u martu reklamirala korekcije nosa, usana, kapaka i celog lica sada to opet radi i to preko druge stranice pod nazivom Edukativni centar - Brazilski centar, na kojoj čak i sama sebi radi poduhvate na licu - navodi sagovornik Kurira i dodaje da je Markanović u martu navela da je osnivač edukativnog centra "Maderocentar", ali je nakon pisanja Kurira to obrisala.

- Okrivljena se sada na ovoj novoj stranici hvali i celokupnim tretmanom koji radi sebi i drugima i to objavljuje. Mada, prema navodima sagovornika, Olgica je sada opreznija nego pre i nije direktno navela da i dalje aktivno radi, nego samo ponekad se oda svojim objavama i tagovima na toj stranici. Na njenom Instargram profilu stoji da je preduzetnik.

Okrivljena Markanović objavljivala i sebe kako radi različite zahvate na licu

1 / 2 Foto: Printskrin/Instagram

Kako dodaje naš izvor, Barbi nadrilekarka, kako su se prozvali zbog njenog fizičkog izgleda, pre mesec dana je navela da je pomenuti centar za ulepšavanje i edukaciju njen.

- Naime, Olgica je na jednom svom storiju na Instagramu pokazivala kako je dobila poklon od jedne koleginice i napisla: "Znam je skoro četri godine, posle usavršavanja kod nas u Brazilskom centru. Ona je otvorila dva salona sa najnovijim stvarima i stalno se usavršava. Jedna je do najdivnijih i plemenitijih žena koje sam upoznala! Drago mi je da sam deo tvog uspeha, rastemo zajedno - napisala je okrivljena Markanović kojoj se i dalje sudi u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

olgica objavila i tagovala edukativni centar gde je napisala da je njen
olgica objavila i tagovala edukativni centar gde je napisala da je njenfoto: Printskrin/Instagram

Naime, okrivljena na toj stranici, za koju tvrdi da je njena, skoro svakodnevno objavljuje radove kako ulepšava pripadnice lepšeg pola, ali i kako presađuje kosu osobama koje imaju problem sa gustinom dlake. Često se objavljuju i fotografije na kojima se može videti kako je bilo stanje pre tretmana i nakon njega.

Inače, da podsetimo, okrivljena je uhapšena 1. juna 2021., a u oktobru te godine je prebačena u kućni pritvor. Godinu dana kasnije sud je dozvolio okrivljenoj da se slobodno kreće.

fotografije na kojima su oštećene žrtve nakon tretmana koje im je radila okrivljena
fotografije na kojima su oštećene žrtve nakon tretmana koje im je radila okrivljenafoto: Instagram, Screenshot

- Optužnicom se njoj i njenoj saradnici na teret stavlja da su u neregistrovanom "Medicinsko-estetskom centru Tayas" u Beogradu neovlašćenom i nepravilnom upotrebnom sredstva "plazma-pen" prouzrokovale trajna oštećenja na tretiranim delovima lica oštećenih, u vidu dubokih opekotina drugog B i trećeg stepena, uz istovremeno nedopuštenu primenu injekcione lokalne anestezije "lidokain - hlorida", koja je predstavljala rizik po život oštećenih u slučaju alergijske reakcije usled nepostojanja antišok terapije i edukacije okrivljenih, kao i same primene uređaja "plazma-pen" zbog korišćenja struje - saopštilo je tada tužilaštvo.

Razmenjuje nežnosti sa bivšim rijaliti učesnikom

Okrivljena Olgica se skoro svakodnevno eksponira na svom Instagram profilu gde je prati preko 110 hiljada pratilaca. Objavljuje brojne fotografije u kojima je oskudno obučena ispod kojih dobija brojne komentare, pa se tako skoro ispod svake slike može videti i komentar Lepomira Bakića, fintnes instruktora i bivšeg rijaliti učesnika i policajca koji se ne libi da pohvali njen izgled.

lepomir bakić komentariše svaku fotografiju osumnjičenoj olgici markanović
lepomir bakić komentariše svaku fotografiju osumnjičenoj olgici markanovićfoto: Printskrin/Instagram, Ana Paunković

- Uf lebe mekani... - samo je jedan od komentara na fotografiji Barbi nadrilekarke, koja mu na svaki komentar odgovora sa emotikonima srca.

Nema zabranu za rad

Iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u martu ove godine za Kurir je objašnjeno da okrivljena Olgica Markanović nema zabranu rada.

- Ona nema meru zabrane rada, jer su i ona kao i Sava Knežević radili nelegalno, na crno, bez propisanih uslova za rad. Čak i da ima meru zabrane, ona nebi važila van granica Srbije - objašnjeno je tada za Kurir.

(Kurir.rs - Ekipa Kurira)

Bonus video:

12:53

Ispovest plastičnog hirurga: Nekim ženama treba psiholog, a ne zahvat!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja