KOME ZVICER ŠALJE GOLE SLIKE? ODALA GA SKAJ APLIKACIJA Vođa kavčana u bekstvu zbog najtežih zločina, a evo za koga se SKIDA (FOTO)
Foto: LibertasPress, MUP RS, Shutterstock

KOME ZVICER ŠALJE GOLE SLIKE? ODALA GA SKAJ APLIKACIJA Vođa kavčana u bekstvu zbog najtežih zločina, a evo za koga se SKIDA (FOTO)

Crna Hronika -

Nakon što je razbijena kriptovana komunikacija na Skaj aplikaciji kavačkog klana, čiji je vođa Radoje Zvicer, počele su da isplivavaju Zvicerove polugole slike.

Radoje Zvicer u javnosti važi za opakog momka koji seje strah i godinama unazad se nalazi u bekstvu, ali ne libi se da pozira u ogledalu i da se svojim saradnicima pohvali telom.

Ove fotografije Zvicer je najčešće slao policajcu Ljubi Miloviću i agentu Petru Lazoviću i to u vreme dok je dogovarao ubistva, otmice, švercovanje narkotika, oružja.

Radoje Zvicer
foto: Privatna arhiva

Objavljene tri fotografije

Prva fotografija koja je isplivala je fotografija na kojoj se Zvicer fotografisao u ogledalu sa zalizanom frizurom i majicom francuske luksuzne modne kuće "Balmain". On tu nosi naočare sa prozirnim staklima, ali nije uspeo da odoli i da ne podigne obrvu kako bi odao utisak opakog momka i šarmera.

Radoje Zvicer
foto: Printscreen Libertas

Druga fotografija koja je isplivala je fotografija koju je Zvicer, prema pozadini, zabeležio u nekoj teretani. On je na fotografiji go do pojasa, a kako bi pokazao koliko je snažan, morao je da podigne svoje bicepse.

Poslednja fotografija koja je izašla u javnost je fotografija koja je nastala u nekom objektu, a Zvicer je na njoj ponovo go i ponovo se hvali svojim bicepsima i pločicama na stomaku. Ovog puta je sveže ošišan.

Radoje Zvicer
foto: screenshot, Libertas press

Iz ovih fotografija koje su objavljene u medijima, a koje su preuzete sa kriptovane komunikacije na Skaj aplikaciji, može se zaključiti da je Zvicer voleo da se svojim saradnicima hvali kako izgleda uprkos tome što je u bekstvu.

Radoje Zvicer je, podsetimo, jedan od vođa kavačkog kriminalnog klana. Našao se na meti tokom rata sa suparničkim, škaljarskim klanom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:36

ZVICER SE KRIJE U BEOGRADU?! Detektiv šokirao u programu užvio: Ubeđen da se skriva baš OVDE - Evo i zašto!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja