"UPRAVO MI JE JAVLJENO, POLICIJA HITNO KRENULA NA OVU LOKACIJU" Reporterka Kurira sa Lazarevog kanjona rekla gde SADA TRAŽE DANKU
Foto: Kurir televizija

puls srbije

"UPRAVO MI JE JAVLJENO, POLICIJA HITNO KRENULA NA OVU LOKACIJU" Reporterka Kurira sa Lazarevog kanjona rekla gde SADA TRAŽE DANKU

Crna Hronika -

Dok se cela Srbija pita gde je telo devojčice ostaje nepoznanica zbog čega osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić i dalje ćute o tome gde su ga sakrili. Pažnja javnosti i nadležnih sada je usmerena na najnepristupačniji teren u istočnoj Srbiji, Lazarev kanjon.

Najdublji kanjon možda krije i najdublje strahove. Situaciju u mestu gde se tragičan događaj desio, danima prati i novinarka Kurir televizije Slađana Nedeljković, koja se javila u emisiju Puls Srbije s najnovijim informacijama.

Danka Ilić, Bor
foto: Printscreen/Facebook, Nemanja Nikolić

- Kako bi naši gledaoci imali uvid kako izgleda Lazarev kanjon, ja sam odlučila da se uključim upravo sa mosta gde se ovaj kanjon nalazi. Policija je pretražila ovaj kanjon zajedno sa službama za spasavanje, a ono što možemo da kažemo jeste da je ovaj teren jako nepristupačan i da je sve prekriveno stablima drveća i stenama. Kao što mogu i da vide gledaoci, ne postoji način da se ovom terenu priđe ukoliko nemate specijalnu opremu. Mi smo došli na ovaj deo terena koji je iole pristupačan, ali na drugom delu terena prosto ni kamera nije mogla da se probije i zato nismo otišli do tog nepristupačnijeg dela - započela je izveštaj novinarka Kurir televizije, a onda saopštila najnoviju informaciju iz potrage.

04:11

UPRAVO MI JE JAVLJENO, POLICIJA HITNO KRENULA NA NOVO GROBLJE Reporterka Kurira sa Lazarevog kanjona s NAJNOVIJOM INFORMACIJOM

- Upravo informacija koja mi je stigla jeste da se policija sa ovog rejona uputila na Novo groblje u selu Zlot gde će se vršiti otkopavanje različitih delova te teritorije u potrazi za telom dvogodišnje devojčice. Da podsetimo zašto selo Zlot, zato što iz tog sela potiče sada već pokojni saučesnik koji se sumnja da je pomagao svom bratu prvoosumnjičenom Dejanu koji je vozio auto na koji je devojčica tog kobnog dana naletela. Ono što sigurno znamo jeste da će i majka dvojice osumnjičenih biti ispitana u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru i njena priča biće možda i značajan deo u ovoj slagalici i istrazi kada je u pitanju otkrivanje mesta gde se nalazi telo dvogodišnje Danke Ilić.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:32

U KOM LJUDSKOM BIĆU ČUČI TAKVA ZVER? SUVOZAČ JE PRIZNAO DA JE UDAVIO DETE Advokat Karličić: Ubistvo Danke nije zločin na mah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track