POLICIJA PRETRAŽUJE BETONSKI REZERVOAR ZA VODU U DVORIŠTU PRVOOSUMNJIČENOG Ali i obližnju šumu, najnovije u potrazi za telom Danke
Foto: Uroš Arsić/Mondo

KURIR SAZNAJE

POLICIJA PRETRAŽUJE BETONSKI REZERVOAR ZA VODU U DVORIŠTU PRVOOSUMNJIČENOG Ali i obližnju šumu, najnovije u potrazi za telom Danke

Crna Hronika -

BOR - Potraga za telom male Danke Ilić (2), koja je nestala 26. marta u borskom naselju Banjsko polje, a koju su po sopstvenom priznanju ubila dvojica osumnjičenih D.D. i S.J. za najteže krivično delo, i danas je tekla u više pravaca.

Policija je pokrivala i pretraživala nekoliko lokacija a najnovija informacija je, kako ekipa Kurira saznaje na terenu, da se pretražuje bunar u dvorištu prvoosumnjičenog. Tačnije, reč je o betonskom rezervovaru za vodu koji u ovom trenutku nadležne službe prazne.

Istovremeno, pretražuje se i šuma u blizini njegovog dvorišta.

Fotografije sa mesta pretrage

Bor, Danka Ilić, bunar
foto: Kurir

Snimci sa mesta trenutne pretrage

00:36

Potraga za telom Danke Ilić

Policija pretražuje šumu nedaleko od dvorišta osumnjičenog

00:33

Policija pretražuje šumu nedaleko od dvorišta osumnjičenog

Kombi vatrogasaca-spasilaca napustio je šumu nedaleko od dvorišta osumnjičenog koja je pre toga ponovo pretražena.

01:10

Vatrogasci spasioci napustili šumu nedaleko od dvorišta osumnjičenog

Podsetimo, danas je opet pretražena okolina deponije, međutim sada je sav fokus na suprotnu stranu, i to preko mosta, gde su parkirana dva vozila marice.

Danka Ilić
foto: Privatna arhiva

Podsećamo, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića i supruga uhapšenog pomagača Radoslava zajedno sa policajcima ranije danas se uputila ka groblju.

Policijski službenici sve vreme obezbeđuju okolinu porodičnog doma Dragijevića, a kako saznajemo, majka Svetlana sada je sa torbom i kesama napustila kuću u društvu policije kada su ubrzo krenuli put groblja.

1 / 4 Foto: Kurir

Policija je prvo češljala šumu nedaleko od zlotskog groblja odakle je porodica Dragijević, uhapšeni Dejan i Radoslav, kao i preminuli Dalibor, koji je ujedno bio deo zločina.

00:20

Policija prazni betonski rezervoar za vodu u potrazi za telom Danke Ilić

Kurir.rs/Slađana Nedeljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track