BEZ DUŠE: Monstrum se smejao kad su ga dovodili na suđenje
Foto: Kurir štampano

Darijan Musić (28) ne zna šta su savest i kajanje

BEZ DUŠE: Monstrum se smejao kad su ga dovodili na suđenje

Crna Hronika -
Darijan Musić (28), koji je osuđen na 35 godina robije jer je 12. novembra 2012. brutalno ubio svoju devojku, manekenku Vladislavu Červenko, smejao se juče i pozirao dok su ga stražari dovodili u novosadski sud.

NOVI SAD - Musić je iz KPZ Zabela doveden zbog postupka za nasilničko ponašanje koje je počinio pre svirepog ubistva. Monstrum je iskoristio dolazak u sud da pokaže da i tri godine nakon svirepog ubistva kod njega ne postoje kajanje niti griža savesti, već samo želja da se pojavi u medijima.

- Ćao, novinari! Dođite mi! Vidimo se - poručio je Musić, neprestano se smejući i namigujući. U jednom trenutku je podigao ruku u želji da mahne, ali jedan od stražara iz pratnje u tome ga je sprečio. O narcisoidnoj prirodi krvnika iz Novog Sada govorili su i veštaci na suđenju.

- Musić je natprosečno inteligentan i ne pati od duševnih poremećaja. On je labilna ličnost s obeležjima narcisoidnosti, impulsivnosti i senzitivnosti, zbog čega ima nizak prag tolerancije na frustracije, unutrašnju napetost, kao i sklonost da se pasivno prepušta vlastitim raspoloženjima - izjavili su na suđenju veštaci iz Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu.Inače, tokom suđenja je utvrđeno da je Vladislava Červenko umrla u jezivim mukama, a usmrćena je sa čak 53 udarca.

- Vrsta povreda koje je Vladislava zadobila i njihova brojnost ukazuju na to da je trpela bolove visokog intenziteta, od čak osam-devet stepeni na skali od 0 do 10, i to od momenta povređivanja do smrti. Povrede su nanesene pesnicama, nogama, stopalima i tupim predmetom, a ne zna se tačno da li je stajala ili ležala - objasnio je veštak Radenko Vuković. (S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track