HOROR U SURČINU: Otac, majka i sin mesec dana mrtvi!
Foto: Stefan Jokić, Dragan Bajić, Mrtvi, Ubistvo, Kuća

Misteriozna smrt tročlane porodice Bajić

HOROR U SURČINU: Otac, majka i sin mesec dana mrtvi!

Crna Hronika -
Dušan (80) i Milica Bajić (84), kao i njihov sin Dragan (61) pronađeni mrtvi u porodičnoj kući, ne isključuje se mogućnost dvostrukog ubistva i samoubistva

BEOGRAD - Supružnici Dušan (80) i Milica Bajić (84) i njihov sin Dragan (61) pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući u Surčinu.

Tela tročlane porodice bila su u poodmakloj fazi raspadanja, a pretpostavlja se da su mrtvi oko mesec dana. Zasad nije utvrđen uzrok smrti.Komšije su Bajiće poslednji put videle oko Svetog Jovana, a rodbina je 18. februara njihov nestanak prijavila policiji.Dragan psihički oboleo- Policajci su juče oko 12 sati razvalili ulazna vrata i zatekli jeziv prizor. U prizemlju kuće na krevetu je nađen Dragan, dok su njegovi roditelji zatečeni na spratu. Njihova tela ležala su na podu i bila su prekrivena. Sve je to mnogo sumnjivo, zbog čega se ne isključuje mogućnost da je Dragan eventualno ubio roditelje, pa sebe. Međutim, moguće je i da su svi umrli prirodnom smrću. Zasad su to samo sumnje i pretpostavke. Tela su prevezena na obdukciju kako bi se utvrdili uzroci smrti i otkrila prava istina - kaže izvor Kurira iz istrage.Komšije kažu da su Bajići živeli od Draganove invalidske penzije od 12.000 dinara.- Dušan je nekoliko godina radio kao zidar u Nemačkoj, dok je Dragan bio u osnovnoj školi. I Milica je bila s njim, a dete je čuvala baka. Kad su se vratili, izgradili su kuću. Dragan se zaposlio u IMT, ali se ubrzo razboleo. Psihički je oboleo, pa su ga poslali u penziju. Ponekad je bio agresivan. Dešavalo se da majku ošamari, a navodno je i oca davio. Zbog toga su ga, kako se pričalo, zatvarali u sobu. Živim blizu njih i često sam čuo svađu. Milica je vikala na Dragana: „Što mi stalno tražiš da jedeš, nemam šta da ti dam“ - priča komšija nastradalih Bajića.Retko izlazili iz kućeRođaci su im pomagali kako bi sastavili kraj s krajem.- Slali su im novac, ali se pošta vraćala. Zvali su ih telefonom, niko se nije javljao. Niko od nas nije ni pomislio na najgore. Bilo mi je čudno što ne viđam upaljeno svetlo u njihovoj kući, ali sam čuo da su ih rođaci odveli, pa sam pomislio da su ih zbrinuli u nekom domu - kaže komšija.Kako navodi, Bajići se ni sa kim nisu družili i retko su izlazili iz kuće.- Dušan je ponekad išao u prodavnicu, a u dvorište su izlazili samo kad je lepo vreme - dodaje komšija.

MisterijaKOMBI ODVOZIO BAJIĆE?Rođaka porodice Bajić kaže da je od komšija čula da su dvojica muškaraca u belom kombiju odvezla tročlanu porodicu. Slučaj su prijavili policiji, ali su članovi porodice tek juče pronađeni mrtvi.- Noćima nisam spavala, pitala sam se šta im se desilo, da li ih neko muči. Pozvala sam policiju juče ujutro da vidim da li su nešto otkrili, a oni su mi oko podneva javili da se dogodilo najgore. Ne znamo kako su i od čega umrli - plačući priča neutešna rođaka.

Rođaka u šokuMILICA SE BRINULA ZA SINAMiličina sestričina ne može da se smiri otkako je saznala za smrt najmilijih.- Teča je znao da bude agresivan, svađao se s komšijama. Tetka je baš volela da dođe kod nas. Davali smo joj novac, koliko smo mogli, račune smo im plaćali. Kad bi krenula, napunili bismo joj pune kese. Uvek se jadna brinula za Dragana i pitala se šta će biti s njim kad ona i teča umru. Govorili smo joj da smo mi tu. Eto, zajedno su i otišli - plačući priča rođaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track