NAPAD AZILANATA KOD EKONOMSKOG FAKULTETA: Dvadesetak naoružanih migranata nasrnulo na Beograđanina
Foto: Zorana Jevtić

Nosili noževe i letve

NAPAD AZILANATA KOD EKONOMSKOG FAKULTETA: Dvadesetak naoružanih migranata nasrnulo na Beograđanina

Crna Hronika -

Beograđanina Miloša Sudara je napala grupa naoružanih azilanata na parkingu Hercegovačke ulice kod Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Ovaj 36-godišnji Beograđanin je zatražio od azilanata da ustanu sa njegovog parkiranog automobila, a potom su oni nasrnuli na njega naoružani noževima i letvama, ali je veći sukob sprečila patrola beogradske policije.

Kaže da je prišao svom automobilu, koji stalno parkira na tom mestu, i da je zatekao na njemu gomilu stvari i grupu od desetak migranata, od kojih su neki i sedeli na vozilu.

- Pokazao sam im da se sklone, jer me ne razumeju, ali su reagovali tek kada sam drugi put povikao na njih. Tada je iz parka, iz pravca Ekonomskog fakulteta ka meni potrčalo još dvadesetak migranata noseći letve - kazao je Sudar za Večernje Novosti.

Problem meštana okolnih stambenih zgrada sa migrantima na javnom parkiralištu traje već punu godinu dana, tokom kojih su bili prinuđeni da svoja vozila preparkiravaju i na Novi Beograd. Kažu da su zaticali ulubljenu limariju i izbušene gume.

(Večernje Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja