DOČEK 2014: Slovenci disko vozom i parti autobusima dolaze na Cecu!

Doček na platou pred Domom Narodne skupštine

DOČEK 2014: Slovenci disko vozom i parti autobusima dolaze na Cecu!

Beograd -
Slovenačke železnice su sve do 5. januara dodatnim vagonima pojačale sastav međunarodnog voza na relaciji Ljubljana - Beograd

BEOGRAD - Kada su čuli da će na platou pred Domom Narodne skupštine nastupiti Ceca Ražnatović, Slovenci opsedaju turističke agencije koje u ponudi još imaju aranžmane za srpsku prestonicu.

Zbog povećanog interesovanja, "Slovenačke železnice" su sve do 5. januara dodatnim vagonima pojačale sastav međunarodnog voza na relaciji Ljubljana - Beograd - Ljubljana koji u naš glavni grad stiže po redu vožnje u 17.32. Najviše interesovanja je za popularni "disko voz" koji bi trebalo da krene subotu uveče iz Ljubljane, a da sa više od hiljadu putnika stigne u Beograd u nedelju, u jutarnjim satima.

Specijalni turistički voz najavljen je i dan kasnije, dok se za 31. decembar planira dolazak više desetina "parti buseva"!

Poseban voz iz Ljubljane polazi za Beograd 28. decembra u 22:14, a po redu vožnje, stiže u prestonicu Srbije u 7:13, saopštile su Železnice Srbije.

Iz Beograda voz kreće 1. januara 2014. u 12:20, a stiže u Ljubljanu u 22:11.Zbog povećanog interesovanja putnika koji iz Slovenije dolaze u Srbiju za predstojeće praznike takođe je, u periodu od 24. decembra do 5. januara, redovan međunarodni voz na relaciji Ljubljana - Beograd - Ljubljana pojačan dodatnim vagonima.

Ovaj međunarodni voz polazi iz Ljubljane u 8:25, a iz Beograda u 11 sati.

Železnice Srbije će intenzivno pratiti interesovanje putnika za prevoz u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

U skladu sa zahtevima putnika i raspoloživim prevoznim kapacitetima uvodiće se posebni vozovi i dodatnim vagonima pojačavati redovni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track